Vanguard overrated mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
agalar valorantta ciddi ciddi hile çoğaldı tamam aimi kusursuz olabilir belki smurftür ama gümüş liginde de ses vermediğim halde çıkar çıkmaz hs atmazsın bunu bi kere de yaşamadım son bi haftadır deli dehşet şeyler oluyor bazılarının mermisi daha seri gidiyor vsvs bu oyunun bilindik bir hilesi var mı başka bi hileyi inject ederken fark eden vanguard bunlara niye bir şey yapmıyo varsa atın faydalanalım agalar

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
vanquard buluyor sonunda aga yakında cozumler gelir ama bu aralar dedigin gibi arttı

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Euro bazında satılan aylık 2000TL civarına gelen hileler var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
paralı satılıyor valorant hilesi üstelik çok pahalı

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her oyun bir gün hileyi tadacaktır . knk valorantta rankın yüksek olsun hile gelmez veya sunucu değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunda hile çok ama banlanan da çok ve banı attımı sağlam atıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hilesi var arkadaşlar bende kullanıyorum sadece aimbot olan ucuz 3 aylık 70tlye aldım ben fakat wh esp falan yok yani ama kafaya oneshot atıyor bunun dışıda dolar euro veya btc karşılığında satan çok fazla site ve çok fazla hile var valorant'ta 80 dolar 30dolar 40 dolar 60 dolar değişiyor aylık fiyatları life time olarak bile sunuyorlar 150 250dolar arasına btc ücretlendirmesi nasıldır bilmiyorum ama. Ücretsiz olarak da bir hile yok valorantta malesef arayıp indirip boşa denemeyin miner trojan falan yemeyin durduk yere ben aradım taradım wh veya esp istiyordum fakat bulamadım hepsi virüslü işe yaramaz şeyler dolarla euro ile maaş falan alıyorsanız yada babadan biraz para bolsa rahatca alırsınız şunu da diyim tek başına aimde bir işe yaramıyor maalesef

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
kanka bu tür hilelerin fiyatı oldugundan pahalı ve genelde euro yada dolar kurundan satılıyor bilgine

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
piyasaya yeni hile çıktığı gibi durdurması zaten zor oyunlarda hile yapmak kedi fare oyunu gibi hile yapımcıları açık buluyor anti hile yapımcıları açığı kapatıyorlar. Bir süre şuan ki açık kapatılır ve yenisi bulunana kadar hile sayısı azalır

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valoda hile var günlük 25 tlye ***** satan yerler var hwid spoofer var ban yesen de fark etmiyor yeni hesap açıp oynuyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
+1 Dostum 3 Aydır Girmiyordum Oyuna Girdim Herkes Profösyonel Olmuş Sanki Koşarak Hsler Ses Vermediğim Yerlere Duvar Arkası Hsler Falan Ben Kolsuzum Heralde :( Ve Var hile euro bazında satılan

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet overrated oldu. O kadar övdüler yapay zekaaa, yapay zeka diye. Şuan her yerde farklı farklı hileler dolanıyor. Riot'un ne yaptığı belli değil. Lol'e HWİD deniyor, valorantı salıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence öyle çünki şuana kadar hilesi olamayan oyun görmedim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
paralı hileler var arada free key veriyolar ondan gelmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...