özelden adını verebilir misin yada dcden emnfn #6964valoda hile var günlük 25 tlye ***** satan yerler var hwid spoofer var ban yesen de fark etmiyor yeni hesap açıp oynuyorsun.
*ömerdmn* hil
hile hakkında bilginvar mı versene isminiTekrardan Yazıyorum Evet Triggerbot-Bhop-AutoPistol Gibi Özellikleri Olan Yeni Free Hile Çıkmış Ondan Dolayı Bu Aralar Artmış Olabileceğini Düşünüyorum.
Bilgim var denedimde hatta çok iyi değil ama maalesef sitede site harici birşey yasak diye biliyorum araştırarak bulabilirsin kolayca.hile hakkında bilginvar mı versene ismini![]()
evvet buldum su an da reklam gecme seyini gecemiyom berbat bi link kisaltma koymuslar bildirimlere evet ver diyo bende bi huy asla evet basmamBilgim var denedimde hatta çok iyi değil ama maalesef sitede site harici birşey yasak diye biliyorum araştırarak bulabilirsin kolayca.
gelir ama adamlara bildirmşler açıgı ama ilgilenmemişlerKışa sürede bence bir çözüm gelir diye düşünüyorum
Kardeşim hangi oyun açığı kısa sürede kapatıp temizlik yapabiliyor sanman mutlaka bir tarafı kapatıp diğer tarafta açık vermistigelir ama adamlara bildirmşler açıgı ama ilgilenmemişler
Bekleyelim kardeşimKardeşim hangi oyun açığı kısa sürede kapatıp temizlik yapabiliyor sanman mutlaka bir tarafı kapatıp diğer tarafta açık vermisti