Vb.net ,c sharp, c ++ kişiye özel program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle direkt konuya giricem yani ne yapmak istediğimi anlatacağm cevap verirseniz sevinirim benim yapmak istediğim şey mesala bir program yaptık onu sadece 1 bilgisayara özel yani 1 kişiyi özel olarak nasıl kodlayabiliriz mesala aklımda var mantıklı olur mu mesala hwid dediğmiz onun bir seri numarasını özel olarak kodlama gibi yani karşıdaki kişinin harddisk seri numarasını alıp kodlamada o kod buysa erişimi olması yani giriş yapması için şu seri numarası olması benim düşüncem bu fikrim yani yapmak istediğim şey kullanıcı adı şifre giriş gibi ama server olmadan nasıl bir mantık kurabiliriz ? yani bir programı indirecek o bilgisayar kulalnabilcek mesala umarım anlamışsınızdır

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
filezilla üzerinden sunucu açıp sadece kendi hdd ve ya mac adresine izin verilecek şekilde ayarlama yapabilisn localhost gibi düşüne bilrisn notepad++ ile editleyip sadece kendi ipin üzerinden giriş yapılmasını sağlıyabilrsin

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aga o kadar kötü anlattın ki başlıkla post zaten uyumsuz , bir ilk cümlende demek istediğini anladım ondan sonra öyle bir caz yapmışsın ki anladığımı unuttum ama buyur kanka buna bir bak
bu vb.net (basic) için :

bu da c#

bu da c++

, bunlara ek olarak bir de güvenliğini arttıracak bir method önereyim hwid'in yanına bir de key tanımlarsın bilgisayardan verileri çekip o verileri crypt ederek bir şifreye dönen key , sonrasında o key ve hwid aynı anda bilgisayardan alınabiliyorsa giriş yapabilsin adam hwidi değiştirdiği anda key'de değişmiş olacak vs.'de kısacası kullanamayacak ayrıca başka biri o hwid adresini kopyalasa dahi tüm diğer bileşenleri birebir kopyalayamacağı için (tabi saatlerce uğraşıp sürücüleri değiştirme driverlarını okuyup güncelleme yeteneği varsa bırak kullansın zaten :d ) programı kullanamayacak hwidi aynı olsa bile makine ve sürücüleri , sistem bilgileri en basitinden windowsun kurulu olduğu saat bile farklı olacağından aynı key oluşmayacaktır crypt ve decrypt işleminde dolayısıyla hwid sistemini geçen bu şifrelemeye takılır ve geçemez. neyse umarım yardımı dokunur

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
auth.gg den yapabilirsiniz

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
auth.gg den yapabilirsiniz
o sistemler kolay unpek ediliyor ve bunu yapan herif kendi şirketi en iyisi olduğunu idda etmek için kendisiyle aynı işi yapanların uygulamalarını unpack eder veya sunucusuna yanlış veri gönderir içine..... eder.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
aga o kadar kötü anlattın ki başlıkla post zaten uyumsuz , bir ilk cümlende demek istediğini anladım ondan sonra öyle bir caz yapmışsın ki anladığımı unuttum ama buyur kanka buna bir bak
bu vb.net (basic) için :

bu da c#

bu da c++

, bunlara ek olarak bir de güvenliğini arttıracak bir method önereyim hwid'in yanına bir de key tanımlarsın bilgisayardan verileri çekip o verileri crypt ederek bir şifreye dönen key , sonrasında o key ve hwid aynı anda bilgisayardan alınabiliyorsa giriş yapabilsin adam hwidi değiştirdiği anda key'de değişmiş olacak vs.'de kısacası kullanamayacak ayrıca başka biri o hwid adresini kopyalasa dahi tüm diğer bileşenleri birebir kopyalayamacağı için (tabi saatlerce uğraşıp sürücüleri değiştirme driverlarını okuyup güncelleme yeteneği varsa bırak kullansın zaten :d ) programı kullanamayacak hwidi aynı olsa bile makine ve sürücüleri , sistem bilgileri en basitinden windowsun kurulu olduğu saat bile farklı olacağından aynı key oluşmayacaktır crypt ve decrypt işleminde dolayısıyla hwid sistemini geçen bu şifrelemeye takılır ve geçemez. neyse umarım yardımı dokunur
çok teşekkürlerr
Post automatically merged:

aga hiç bir şey anlamadım
anlamadıysan cevap yazmana gerek yok

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o sistemler kolay unpek ediliyor ve bunu yapan herif kendi şirketi en iyisi olduğunu idda etmek için kendisiyle aynı işi yapanların uygulamalarını unpack eder veya sunucusuna yanlış veri gönderir içine..... eder.
:D hocam tek bildiğim site bu napim :D
(artık abi'mi diyim Keashe'mi diyim Hocam mı diyim bilemedim siz söyleyin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...