Private Sub Timer1_Tick_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
If note = "a" Then
Dim myProcess As Process() = Process.GetProcesses 'Çalışan uygulamaları Process ile tanımlayalım. myProcess kendi uygulamalarımız.
For Each uyg As Process In myProcess 'Döngü ile çalışan uygulamaları bul.
If uyg.ProcessName = "chrome" Then 'chrome yazan yer bizim uygulamamız
If note = "a" Then
TestPos = InStr(uyg.MainWindowTitle, "Facebook") 'Facebook yazdığım yer sekme ismi
If TestPos Then
Timer1.Stop()
MessageBox.Show("Onay tamamdır!") 'eğer facebook isimli sekme açıldıysa tamamdır diye mesaj yolla
End If
End If
End If 'Yapıyı bitir.
Next uyg 'Diğer uygulamaya geç.
End If
End Sub
CrySpawner' Alıntı:If komutunu bizde biliyoz chrome ile arasındaki bağlantıyı kuramadımüzgünbirey geliyom pm
![]()
batukan123' Alıntı:Visual C++ için;
timer oluşturun ve şu kodları yazın:
Kod:Private Sub Timer1_Tick_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick If note = "a" Then Dim myProcess As Process() = Process.GetProcesses 'Çalışan uygulamaları Process ile tanımlayalım. myProcess kendi uygulamalarımız. For Each uyg As Process In myProcess 'Döngü ile çalışan uygulamaları bul. If uyg.ProcessName = "chrome" Then 'chrome yazan yer bizim uygulamamız If note = "a" Then TestPos = InStr(uyg.MainWindowTitle, "Facebook") 'Facebook yazdığım yer sekme ismi If TestPos Then Timer1.Stop() MessageBox.Show("Onay tamamdır!") 'eğer facebook isimli sekme açıldıysa tamamdır diye mesaj yolla End If End If End If 'Yapıyı bitir. Next uyg 'Diğer uygulamaya geç. End If End Sub
Kodların yanına açıklama yazdım... anlamadığınız yer olursa sorun.
# Kodlarla baya uğraştım
@CrySpawner
batukan123' Alıntı:Visual C++ için;
Kod:Private Sub Timer1_Tick_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick If note = "a" Then Dim myProcess As Process() = Process.GetProcesses 'Çalışan uygulamaları Process ile tanımlayalım. myProcess kendi uygulamalarımız. For Each uyg As Process In myProcess 'Döngü ile çalışan uygulamaları bul. If uyg.ProcessName = "chrome" Then 'chrome yazan yer bizim uygulamamız If note = "a" Then TestPos = InStr(uyg.MainWindowTitle, "Facebook") 'Facebook yazdığım yer sekme ismi If TestPos Then Timer1.Stop() MessageBox.Show("Onay tamamdır!") 'eğer facebook isimli sekme açıldıysa tamamdır diye mesaj yolla End If End If End If 'Yapıyı bitir. Next uyg 'Diğer uygulamaya geç. End If End Sub
# Kodlarla baya uğraştım
@CrySpawner
Bunlar Si Plas plas [C++] İçin DEğil Vb Krdş
Adamsın! Bende bunu arıyordum..batukan123' Alıntı:Visual Basic için;
NOT: note="a" şeklinde bir değer atayın ilk önce
# Kodlarla baya uğraştım
@CrySpawner