Merhaba ben bir proje üzerinde çalışıyorum ve projeme update geldiğinde siteye gitmeden programı indirmek için FolderBrowserDialog ile indirici yaptım ama ben bir oyun üzerinde bu projemi yaptığımdan ve oyuna özel mod kütüphanesi yaptığımdan bir sorunla karşılaştım ben yaptığım indiricide sadece 1 dosya indirebiliyorum ama benim modları otomatik indirmesi için 1 den fazla dosya indirtebilmem lazım bunu nasıl yapabilirim yada nasıl klasör şeklinde indirtebilirim. Kısaca indirmede sorun yok ama sorun olan 1 den fazla dosya indirtmesi için yada klasör şeklinde indirtmesi için yapmam gerekenleri bilmiyorum cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum belki kodu merak edersiniz diye kodları aşağıya bırakacağım.
VB.Net:
Bu dosya konumuna göz atma kodu;
Private Sub Button2_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button2.Click
Dim isim As String
isim = InputBox("Please Enter Name
lütfen isim giriniz")
FolderBrowserDialog1.ShowDialog()
TextBox1.Text = FolderBrowserDialog1.SelectedPath + ("/" & isim & ("dosya uzantıları"))
Button1.Visible = True
End Sub
Buda indirme butonu koldarı;
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
My.Computer.Network.DownloadFile("internetteki indirilecek dosyanın konumu", TextBox1.Text, "", "", True, "20", False)
Me.Close()
Form3.Show()
End Sub