[VB.NET + PHP] 2 Loader + 1 D3D Menü / Proje Dosyaları Verilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Konu başlığından da anladığınız üzere artık kodlamaya devam etmediğim projelerimi paylaşıyorum.
Bunların çoğunu forumda paylaşmadım bile, umarım işine yarayan insanlar çıkacaktır. Zaten asıl paylaşma amacım da onlar.
Projelerin işleyiş mantıkları güzel, tek sorun geliştirmeye devam etmek istemiyor olmam.
Aşağıda her proje ile ilgili ufak detaylar vereceğim. Şimdiden teşekkürler..

Q2jXnk.png

Jinx Loader

Bu proje yüksek ihtimalle aralarında en kapsamlı olanı. Bir defalığına piyasaya sürdüğünde dönüp arkana bakmasan
bile işlemeye devam edecektir. Zaten özelliklerini okursanız anlayacaksınız.

:özellik:

*Kullanıcı Giriş/Kayıt paneli ve PHP script. (PHP üzerinden kullanıcı Giriş/Kayıt)
*Link kısaltma servisleri üzerinden reklam onayı sistemi. (Forumun daha eski zamanlarda kullandığı scripte benzer)
*Sunucu taraflı çalışan kullanıcı kontrol sistemi. (Kullanıcı bilgilerini PHP kullanarak sunucudan çeker, decompile saldırılarına karşı önlem için)
*Otomatik pointer tarayıcı gömülü program. (Her hile çalıştırdığınız zaman otomatik olarak pointerleri çekip onları kullanır)
*Otomatik assembly bilgisini değiştiren gömülü program. (Hileyi çalıştırmadan önce tarayıcı ve hile programlarının assembly bilgilerini randomize eder)

:resim:

Z3099z.png

Reasy Cheat Loader

Aslında takım adına paylaşılacaktı fakat dağıldığı için burada paylaşmayı düşünüyorum, en azından geliştiren olursa işine yarar.
Bu da başka bir Loader projesi.

*Kullanıcı Giriş/Kayıt paneli ve PHP script. (PHP üzerinden kullanıcı Giriş/Kayıt)
*Sunucu taraflı çalışan kullanıcı kontrol sistemi. (Kullanıcı bilgilerini PHP kullanarak sunucudan çeker, decompile saldırılarına karşı önlem için)
*Hile bilgilerini sunucu üzerinden çekme. (Güncelleme yayınlamadan yeni hile ekle/kaldır/düzenle işlemlerini yapabilirsiniz)
*Sohbet & Destek bölümü. (Kullanıcılar kendi içinde birbirlerine bu bölüm sayesinde yardım edebilecekler)
*Kullanıcı Bilgileri bölümü. (Bu bölümde kullanıcı hesabındaki uyarıları ve detayları görebilir)
*.exe veya .dll desteği. (Eklediğiniz hile .exe formatında iste çalıştırır, .dll formatında ise oyuna inject eder)
*Haberler paneli. (Yeni güncellemelerde yapılan yenilikleri bu panelden görebileceksiniz)
**ADMİN KONTROL PANELİ. (Yöneticilere özel program sayesinde veritabanı ile uğraşmadan hile düzenlemesi, kullanıcı engelleme vb gibi özellikleri kullanabilecekler.)

oV1OOq.png

lZVOOp.png

Simple D3D Menu

Bu projenin forumda bir çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum. Sürüyle istek konusu açıldı, nasıl yaparız diye soranlar oldu.
Aynı şekilde ömden bir çok mesaj aldım. Artık rahat edersiniz :) VB.NET kullanılarak yapılmış basit bir D3D görünümlü form projesi.

*Yön tuşları ile menü içerisinde gezinme.
*Oyun içinde kontrol imkanı. (Özellik Açıp/Kapatmak için oyunu alta almanıza gerek kalmaz)

Bu ikisinin dışında oyuna C++ gibi müdahale edemese de bildiğimiz D3D özelliklerini taşıyor :)

1EXJBA.png

:not:

Umarım bir nebze de olsa bu işlere merak salmış kişilere yardımcı olurum, tüm projeler helal olsun hepsini kullanabilirsiniz :D
Fakat ufak da olsa yaptığınız projede Shitric yazısını görmek isterim :)

Tüm indirme linkleri tek sayfada toplanmıştır, uzun ömürlü olsun diye Drive hesabıma attım. Ben silmediğim sürece patlama ihtimali yoktur.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virus Total indirme adresinde bulunmaktadır.

+Link Güncellendi

Son düzenleme:
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler.... Umarım Kodlayanlara Yardımcı Olur ( Özel Mesaj Bakarmisin Başkan)

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gayet hoş emek verilmiş

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu arada nasıl açıcam o dosyaları açdım ama kod olarak geldi nasıl yapabilirim

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Jinx kraldır xD eyw kardeşim

Üye
9 HİZMET YILI
Jinx link kırık hocam

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
hocam nasıl kurulum yapıcaz kodlar içinden

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kırık link krdsm Jinx Menü

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kırık link en kısa zamanda düzeltilecektir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim şifre yanlış diyor şifreyi kaldırsak güzel olmazmı acaba yada bana özelden ayrı bir link atsam çok ugratım ama olmadı

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reis jinx loader link kırık site kapalı ondan dolayı kayıtta olunmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peki indiren arkadaşlardan biri link atablirimi peki

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
+Reasy Cheat Loader veritabanı dosyası eklenmiştir.
+İndirme bağlantısındaki şifre kaldırılmıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
+Reasy Cheat Loader veritabanı dosyası eklenmiştir.
+İndirme bağlantısındaki şifre kaldırılmıştır.
karderş reascheatloader php dosyası yok proje suan kullanılmaz halde onu eklersen seviniriz

Son düzenleme:
Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reis yok hala kırık link hileyede girilmiyor siteye kayıt olunmadığı için bende offset vs. anlamıyorum bi video çekip anlatsan çok mutlu olurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...