(VB.NET) Site Engelleme Programı Kodları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=arial, tahoma]Selamun Aleykum beyler forumda yeniyim  ve bir paylaşımda bulunmak istedim. Konu Daha Once Not Defterı Uzerınde Kodlandıgı Ve yazıldıgı Icın Yenıyım Yazdım:) [/FONT]

[font=arial, tahoma]Gerekenler :[/FONT]
[font=arial, tahoma]1 adet Label[/FONT]
[font=arial, tahoma]1 adet TextBox[/FONT]
[font=arial, tahoma]1 adet Button[/FONT]

[font=arial, tahoma]Aynen projeye yapıştırın   [/FONT]

Kod:
Imports System.IO
Public Class Form1
Dim path As String
Dim save As StreamWriter
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
path = ("C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts")
save = New StreamWriter(path, True)
Dim siteblock As String = (Environment.NewLine & "127.0.0.1" & TextBox1.Text)
save.Write(siteblock)
save.Close()
MsgBox("Ornek.Org | Site Engellenmiştir ! ", MsgBoxStyle.Information, "Ornek.Org CrawLTC| Engellendi !")
End Sub
End Class

[font=arial, tahoma]          [/FONT]

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeş sen forumda yeni misin ? :QEW

Sonuçta 18 gün 18 gündür :WE

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

hani  kopyala yapıştır yaparken  " ben forumda yeniyim" yazısını takıldım .insan orayı editler :QWe

Dostum Kopyala Yapıstır Dogru Ama Sadece Bı Yerı Kopyala Yapıstır Hepsını Daha Once Not Defterınde Edıtledıgım Icın Yenıyım Yazısını Koymam Normal Daha Once Paylasıcaktım Ama Iş Yonunden Sıkıntılar Yasadıgım Icın Konuları Paylasamadın Sımıden Hepsını Paylastım 
Bana Inanmayabılırsın Normal Karsılarım Daha Onceden Not Defterıne Yazdıgım Icın Boyle Bır Yazı Ekledım Ordada Kalsın Yanı Yenı Bulunmus Bır Kod Deıl Bu  Ha Eger Kafan Senden Bana WT Hack Ogretde Kaldıysa Hala Isterım Cunku WT HACK Anlamam Yorumun Teskkur ederım

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
hackerSahti' Alıntı:
hani  kopyala yapıştır yaparken  " ben forumda yeniyim" yazısını takıldım .insan orayı editler :QWe

Dostum Kopyala Yapıstır Dogru Ama Sadece Bı Yerı Kopyala Yapıstır Hepsını Daha Once Not Defterınde Edıtledıgım Icın Yenıyım Yazısını Koymam Normal Daha Once Paylasıcaktım Ama Iş Yonunden Sıkıntılar Yasadıgım Icın Konuları Paylasamadın Sımıden Hepsını Paylastım 
Bana Inanmayabılırsın Normal Karsılarım Daha Onceden Not Defterıne Yazdıgım Icın Boyle Bır Yazı Ekledım Ordada Kalsın Yanı Yenı Bulunmus Bır Kod Deıl Bu  Ha Eger Kafan Senden Bana WT Hack Ogretde Kaldıysa Hala Isterım Cunku WT HACK Anlamam Yorumun Teskkur ederım

:d

Olm insan kısa yazar okumaya üşendim sjsjsj

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

:d

Olm insan kısa yazar okumaya üşendim sjsjsj

evet ama Gercekler Boyle Ama Senden Hala wolftü hack Icın Israrcıyım ;) Yalanım Yok KNK

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:
evet ama Gercekler Boyle Ama Senden Hala wolftü hack Icın Israrcıyım ;) Yalanım Yok KNK

al sana proje konum indir bak :D
http://memoryhackers.org/konu-wolftü-kekciabihack-projesi-vbnet.mh

Thanks Ama WT HACK Icın Kafam Basmıyo Ya Sistem Ile Ilgılı Olsa

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
hackerSahti' Alıntı:
al sana proje konum indir bak :D
http://memoryhackers.org/konu-wolftü-kekciabihack-projesi-vbnet.mh

Thanks Ama WT HACK Icın Kafam Basmıyo Ya Sistem Ile Ilgılı Olsa

gösteririm neyi nereye koycağını ama
"VB.net hileleri max 8 saatte fixlenıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...