Vb net wolftü real envanter kodlama yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar. vb nette slot envanter kodlayabiliyorum sorunsuz çalışıyor, ama az ilerlemek istiyorum. envantere gelen ve misal "kalan gün sayısı 999 gün" yazan real envanter kodlamayı bilen ve yardımcı olabilecek kimse varmı aceba. c++ içerikli konular var ama vb. net içerikli bir konu bulamadım henüz

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
vb.net den hook atmak biraz zor :D

Üye
7 HİZMET YILI
C.e acakasin oyuna girince 4 bytesi Float ayarlayın canını tarayacaksin öyle
saol çok yardımcı oldun ama bypasım yok forumda varmı hexma fixlendi 5 dk olanda fixlendi bide ben envantere silahları ekliyorum kullan tuşuna basınca anti ahh veriyor eminmisin bundan oduğuna

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
vb.net den hook atmak biraz zor :D
Aklımda başka birşey var üstat. şimdilik silahlar sadece envanterime gelsin yeter, başka bir şekilde kullanıcam silahları. hook atmadan anti ahh yada aim eklemeden bu silahları envanterimde göriyim yeter. aklımdakini yaparsam sorunsuz çalışacak, sonrada hook ve benzeri işlemler dediğin gibi vb nette zor olduğundan c++ a geçmeye niyetim var. yardımcı olursan sevinirim

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aklımda başka birşey var üstat. şimdilik silahlar sadece envanterime gelsin yeter, başka bir şekilde kullanıcam silahları. hook atmadan anti ahh yada aim eklemeden bu silahları envanterimde göriyim yeter. aklımdakini yaparsam sorunsuz çalışacak, sonrada hook ve benzeri işlemler dediğin gibi vb nette zor olduğundan c++ a geçmeye niyetim var. yardımcı olursan sevinirim
şey yapabilirsin sadece denemelik olarak C.E aç sonra da abi dabinin pointini arat sonra onu değiştir örnek legend valuesi koy

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ByLeonS
şey yapabilirsin sadece denemelik olarak C.E aç sonra da abi dabinin pointini arat sonra onu değiştir örnek legend valuesi koy

onu yaptım kodladım zaten sorun yok onda, o sadece slota geliyor envantere gelmiyorki

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

bende çok c++ geçmek istiyorum şu pointerleri nereye koyacağız vesaire keşke bunların rehberi olsa :/ bulabilirsen banada atarmısın

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende çok c++ geçmek istiyorum şu pointerleri nereye koyacağız vesaire keşke bunların rehberi olsa :/ bulabilirsen banada atarmısın
olur arkadaşım, araştırıyorum halledersem sanada yardımcı olurum. site kurucuları bu konularda çok bilgili onlardan bu konularda yardım bekliyorum bende, yoksa nette çok fazla içerik bulunmuyor

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Peki Ben Kodladım 2 Ay Önce Yanlız Eklediğim Silahları Kullan Deyince Ahh Veriyodu Vede Anti Ahh yi Ekledim Bunu Nasıl Çözücez Kısaca Anlatırmın.
1.si hepsinin vermesi mümkün değil ilk gelen itemin infosu gözüktüğü için ahh atar , 2.si infosu gözükmeyen şekilde slotlara silahlarını takıp slot pointerleri ile read/write işlemi uygulaman gerekiyor dostum .

Envanterde iken taktığın itemleri read edip , lobide ve oyun içinde write ediceksin :)

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
1.si hepsinin vermesi mümkün değil ilk gelen itemin infosu gözüktüğü için ahh atar , 2.si infosu gözükmeyen şekilde slotlara silahlarını takıp slot pointerleri ile read/write işlemi uygulaman gerekiyor dostum .

Envanterde iken taktığın itemleri read edip , lobide ve oyun içinde write ediceksin :)
e.s iyi aciklamissin inşallah bir iki şey anlar arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...