Vb net wolftü real envanter kodlama yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu mu vb için XD , hakim olmadığın konulara yorum atma bence komik duruma düşüyorsun :(
->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1.si hepsinin vermesi mümkün değil ilk gelen itemin infosu gözüktüğü için ahh atar , 2.si infosu gözükmeyen şekilde slotlara silahlarını takıp slot pointerleri ile read/write işlemi uygulaman gerekiyor dostum .

Envanterde iken taktığın itemleri read edip , lobide ve oyun içinde write ediceksin :)

işte benim yapmak istediğim şeyi anlatmışsın kardeşim. tahminimce silahları slota takınca silah bilgileri yazmadığı için ahh hatası veriyor. 1 haftadır nasıl bir işlem yaparım diye araştırıyorum ama sizin kadar bilgim yok vb net konusunda . silahları takınca "Ana silah- Kalan süre 452 Gün" yazdırmaya uğraşıyorum slotlardaki silahlara. (slot envanterde bu mümkünmü) senin bahsettiğinde bu işlem sanırım. nasıl yapabileceğimi biraz daha açık anlatabilirsen sevinirim.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
işte benim yapmak istediğim şeyi anlatmışsın kardeşim. tahminimce silahları slota takınca silah bilgileri yazmadığı için ahh hatası veriyor. 1 haftadır nasıl bir işlem yaparım diye araştırıyorum ama sizin kadar bilgim yok vb net konusunda . silahları takınca "Ana silah- Kalan süre 452 Gün" yazdırmaya uğraşıyorum slotlardaki silahlara. (slot envanterde bu mümkünmü) senin bahsettiğinde bu işlem sanırım. nasıl yapabileceğimi biraz daha açık anlatabilirsen sevinirim.
sen real envanterden slottaki bilgiye geçiş yapmışsın :D, bildiğim kadarıyla mümkün ama nasıl yapacağını biraz düşünmen gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...