Peki Ben Kodladım 2 Ay Önce Yanlız Eklediğim Silahları Kullan Deyince Ahh Veriyodu Vede Anti Ahh yi Ekledim Bunu Nasıl Çözücez Kısaca Anlatırmın.vb.net den hook atmak biraz zor
WolfKill Pointini bulman lazımPeki Ben Kodladım 2 Ay Önce Yanlız Eklediğim Silahları Kullan Deyince Ahh Veriyodu Vede Anti Ahh yi Ekledim Bunu Nasıl Çözücez Kısaca Anlatırmın.
Nasıl Bulucaz Onu Duydum Araştırdım BulamadımWolfKill Pointini bulman lazım
C.e acakasin oyuna girince 4 bytesi Float ayarlayın canını tarayacaksin öyleNasıl Bulucaz Onu Duydum Araştırdım Bulamadım
saol çok yardımcı oldun ama bypasım yok forumda varmı hexma fixlendi 5 dk olanda fixlendi bide ben envantere silahları ekliyorum kullan tuşuna basınca anti ahh veriyor eminmisin bundan oduğunaC.e acakasin oyuna girince 4 bytesi Float ayarlayın canını tarayacaksin öyle
Caus Anlamadığımız Dilden Konuşma hook ne gösterinde yapalım :dvb.net den hook atmak biraz zor
Aklımda başka birşey var üstat. şimdilik silahlar sadece envanterime gelsin yeter, başka bir şekilde kullanıcam silahları. hook atmadan anti ahh yada aim eklemeden bu silahları envanterimde göriyim yeter. aklımdakini yaparsam sorunsuz çalışacak, sonrada hook ve benzeri işlemler dediğin gibi vb nette zor olduğundan c++ a geçmeye niyetim var. yardımcı olursan sevinirimvb.net den hook atmak biraz zor
forumda var o pointer kardeş son pointer konularına bak bir, aimbot+wolfkill. envanter kodluyorsan mecbur kullanıcaksın bunuNasıl Bulucaz Onu Duydum Araştırdım Bulamadım
şey yapabilirsin sadece denemelik olarak C.E aç sonra da abi dabinin pointini arat sonra onu değiştir örnek legend valuesi koyAklımda başka birşey var üstat. şimdilik silahlar sadece envanterime gelsin yeter, başka bir şekilde kullanıcam silahları. hook atmadan anti ahh yada aim eklemeden bu silahları envanterimde göriyim yeter. aklımdakini yaparsam sorunsuz çalışacak, sonrada hook ve benzeri işlemler dediğin gibi vb nette zor olduğundan c++ a geçmeye niyetim var. yardımcı olursan sevinirim
Aklımda başka birşey var üstat. şimdilik silahlar sadece envanterime gelsin yeter, başka bir şekilde kullanıcam silahları. hook atmadan anti ahh yada aim eklemeden bu silahları envanterimde göriyim yeter. aklımdakini yaparsam sorunsuz çalışacak, sonrada hook ve benzeri işlemler dediğin gibi vb nette zor olduğundan c++ a geçmeye niyetim var. yardımcı olursan sevinirim
olur arkadaşım, araştırıyorum halledersem sanada yardımcı olurum. site kurucuları bu konularda çok bilgili onlardan bu konularda yardım bekliyorum bende, yoksa nette çok fazla içerik bulunmuyorbende çok c++ geçmek istiyorum şu pointerleri nereye koyacağız vesaire keşke bunların rehberi olsa :/ bulabilirsen banada atarmısın
1.si hepsinin vermesi mümkün değil ilk gelen itemin infosu gözüktüğü için ahh atar , 2.si infosu gözükmeyen şekilde slotlara silahlarını takıp slot pointerleri ile read/write işlemi uygulaman gerekiyor dostum .Peki Ben Kodladım 2 Ay Önce Yanlız Eklediğim Silahları Kullan Deyince Ahh Veriyodu Vede Anti Ahh yi Ekledim Bunu Nasıl Çözücez Kısaca Anlatırmın.
@Heroglif adlı arkadaşımız konular paylaşıyor C++ ile hile kodlama adlı bakabilirsinbende çok c++ geçmek istiyorum şu pointerleri nereye koyacağız vesaire keşke bunların rehberi olsa :/ bulabilirsen banada atarmısın
e.s iyi aciklamissin inşallah bir iki şey anlar arkadaşlar1.si hepsinin vermesi mümkün değil ilk gelen itemin infosu gözüktüğü için ahh atar , 2.si infosu gözükmeyen şekilde slotlara silahlarını takıp slot pointerleri ile read/write işlemi uygulaman gerekiyor dostum .
Envanterde iken taktığın itemleri read edip , lobide ve oyun içinde write ediceksin
buyrun https://memoryhackers.org/konular/c-game-hacking-by-heroglif.62492/@Heroglif adlı arkadaşımız konular paylaşıyor C++ ile hile kodlama adlı bakabilirsin
yep , ReadProcessMemory & WriteProcessMemory ile de yapabilirsiniz dediğim işlemi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?