- Yasaklandı
-
Sorununun çözümünü bilmiyorum fakat güncel Pointer'lar varsa özelden atar mısın ? sana zahmet...arkadaşlar ben csh ve obj kodladım özellikleri name esp ve always h.s butonları aktifleştiriyorum sorun yok name esp yani csh'yi açıyorum sorun yok ama always h.s açınca yani obj özelliğini açınca label3 double dönüştürme geçersiz hatası veriyor çözümünü bilen lütfen söylesin!
Sorununun çözümünü bilmiyorum fakat güncel Pointer'lar varsa özelden atar mısın ? sana zahmet...
kardeşim çözümü söyle kuraan-ı kerim çarpsın burdan atıcamSorununun çözümünü bilmiyorum fakat güncel Pointer'lar varsa özelden atar mısın ? sana zahmet...
Dim enumerator As IEnumerator
Dim process As Process = process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
Try
enumerator = process.Modules.GetEnumerator
Do While enumerator.MoveNext
Dim current As ProcessModule = DirectCast(enumerator.Current, ProcessModule)
If (current.FileName.IndexOf("csh") <> -1) Then
Me.Label1.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
If (current.FileName.IndexOf("bin") <> -1) Then
Me.Label2.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
If (current.FileName.IndexOf("obj") <> -1) Then
Me.Label3.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
Loop
Finally
If TypeOf enumerator Is IDisposable Then
TryCast(enumerator, IDisposable).Dispose()
End If
End Try
If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = True Then
Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Start()
(AlwaysHS on Pointer'ini yaz)
End If
If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = False Then
Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Stop()
(AlwaysHS off Pointer'ini yaz)
End If
Sağolasın başganÇözümü bilmiyorum ama YouTube da falan araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.
İyi Forumlar ...
Dertlerden uykuya yer kalmıyor be kardeşimSağolasın başganuyumadın mıı ??
Aynn öyle...Dertlerden uykuya yer kalmıyor be kardeşim
tamam yarın denicem ama kodu yazdığın kaçıncı timer? o ne demek yani zaten timer eklememe gerek varmı onu yaziyimAlways Hs yi checkbox'a kodladıysan şu adımları dene:
1-Yeni bir Timer oluştur. Sağ taraftan Enabled = True yap Interval = 1 Yap
Ve timerin içine şu kodu yapıştır.
Daha sonra Label1 Label2 ve Label3 koy.Kod:Dim enumerator As IEnumerator Dim process As Process = process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0) Try enumerator = process.Modules.GetEnumerator Do While enumerator.MoveNext Dim current As ProcessModule = DirectCast(enumerator.Current, ProcessModule) If (current.FileName.IndexOf("csh") <> -1) Then Me.Label1.Text = current.BaseAddress.ToString End If If (current.FileName.IndexOf("bin") <> -1) Then Me.Label2.Text = current.BaseAddress.ToString End If If (current.FileName.IndexOf("obj") <> -1) Then Me.Label3.Text = current.BaseAddress.ToString End If Loop Finally If TypeOf enumerator Is IDisposable Then TryCast(enumerator, IDisposable).Dispose() End If End Try
Always Hs'nin checkboxu Şu şekilde olsun:
Eminim sorunun çözülür çözülmez ise KB.Kod:If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = True Then Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Start() (AlwaysHS on Pointer'ini yaz) End If If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = False Then Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Stop() (AlwaysHS off Pointer'ini yaz) End If
İyi Forumlar.
Teşekkürler.
yarın deniycem ama bişeyi anlamadım kodu yazdığın kaçıncı timer? onun için timer eklemeye gerek varmıki zaten pointerları oraya yazııcazAlways Hs yi checkbox'a kodladıysan şu adımları dene:
1-Yeni bir Timer oluştur. Sağ taraftan Enabled = True yap Interval = 1 Yap
Ve timerin içine şu kodu yapıştır.
Daha sonra Label1 Label2 ve Label3 koy.Kod:Dim enumerator As IEnumerator Dim process As Process = process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0) Try enumerator = process.Modules.GetEnumerator Do While enumerator.MoveNext Dim current As ProcessModule = DirectCast(enumerator.Current, ProcessModule) If (current.FileName.IndexOf("csh") <> -1) Then Me.Label1.Text = current.BaseAddress.ToString End If If (current.FileName.IndexOf("bin") <> -1) Then Me.Label2.Text = current.BaseAddress.ToString End If If (current.FileName.IndexOf("obj") <> -1) Then Me.Label3.Text = current.BaseAddress.ToString End If Loop Finally If TypeOf enumerator Is IDisposable Then TryCast(enumerator, IDisposable).Dispose() End If End Try
Always Hs'nin checkboxu Şu şekilde olsun:
Eminim sorunun çözülür çözülmez ise KB.Kod:If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = True Then Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Start() (AlwaysHS on Pointer'ini yaz) End If If CheckBox(KaçıncıCheckbox ise Buraya sayısınız Yaz.).Checked = False Then Timer(Kodu yazdığın kaçıncı timer'se buraya yaz.).Stop() (AlwaysHS off Pointer'ini yaz) End If
İyi Forumlar.
Teşekkürler.
Yeni timer Ekleyip Enabledini True Interval'ını 1 Yapıcaksın içerisine verdiğim kodu yazıcaksın. Checkbox'a çift tıklayıptamam yarın denicem ama kodu yazdığın kaçıncı timer? o ne demek yani zaten timer eklememe gerek varmı onu yaziyim
yarın deniycem ama bişeyi anlamadım kodu yazdığın kaçıncı timer? onun için timer eklemeye gerek varmıki zaten pointerları oraya yazııcaz
If CheckBox1.Checked = True Then
Timer1.Start()
(Pointer)
End If
If CheckBox1.Checked = False Then
Timer1.Stop()
(Pointer)
End If
aga şu anda aktifmisinYeni timer Ekleyip Enabledini True Interval'ını 1 Yapıcaksın içerisine verdiğim kodu yazıcaksın. Checkbox'a çift tıklayıp
Bu kodu yazıcaksın Checkbox1'i ve Timer1'i kendine göre düzenle yani Always Hs'nin checkboxu'nu yaz. Kodu yapıştırdığın Timer'in numarasını yaz. istersen Alpemix veya TW ile yapabilrim yarın müsaitmsn ?Kod:If CheckBox1.Checked = True Then Timer1.Start() (Pointer) End If If CheckBox1.Checked = False Then Timer1.Stop() (Pointer) End If
Söyleyebilrsin.aga şu anda aktifmisin
Söyleyebilrsin.
İD: 810 382 742Söyleyebilrsin.
çözümünü söyle baribendede öyle oluyordu eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?