Beyler bayanlar 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde Türknet bağlattım.Şimdi size sürecini ve değip değmeyeceğini anlatmak istedim.Bendeki Türknet Fiber ama alt yapı ttnet e ait
Not:20 Gündür kullanıyorum
Artıları:
+İnternet Çok Hızlı. normal 16 lık internetlere göre uçak gibi.Geçen xbox one ıma gün 1 gün içerisinde 70-80 gb lik oyun indirdim
+Online oyunlarda hiç ping sorunu yaşamadım.
+Akk faruta telefon dakikalarını falan internetten hemen görüntüleyebiliyorsunuz.
+Bende daha hiç kopma olmadı diyebilirim.
+Hattıma tanımlanmış internet 51 mbit (TTnet Böyle bir hız tanımını 59 tl ye hayatta yapmaz) +1000 dk yurt dışı dahil ev telefonu.
+Adamlarda paket diye bir olay yok hattından geçebilecek maksimum hız
neyse 59 tl ye hattına onu tanımlayıveriyor.
+taahüt yok istersen yarın iptal ettir.
Eksileri:
-TTNet altyapısı kullandığı için eğer büyük şehirde yaşamıyorsanız internetinizi eve bağlatmakta güçlük çekebilirsiniz.Benimki 20 günde bağlandı Bunun tek sorumlusu TTnetin kendisi.
-51 mbit densede benim hızım genellikle 30-40 arası oluyor.Belki kablosuz olarak test ettiğim içindir.
-Bir sorun yaşarsanız sorunun düzeltilmesi zaman alabilir.Bunun sebebi eğer istanbul ankara vb. büyük şehir haricinde yaşıyorsanız bu firmanın alt yapı sorunlarına ttnetin saha elemanlarının bakması.
Genel olarak büyük şehirde oturmuyorsanız internetin bağlanması aşamasında biraz sorun yaşayabilirsiniz . Ancak bağlandıktan sonra eğer fiber hat mahallenizde mevcutsa gerçekten internet kullandığınızı görüyosunuz hatta alışmanız bile gerekebiliyor.
Geçen bir oyun indireyim dedim 2.3 gb lik bir oyunu ben sigara içip gelene kadar indirmiş.Eksik mi indi acaba falan diye kafam karıştı
Sonra açtım baktım harbiden inmiş.
Ttnette çalışan arkadaşımla sohbetimizde geçen bir olaydanda bahsetmek istiyorum.
+Kanka sizin bu standart internetinizin paketi neden daha pahalı ve Türk netinkinden daha yavaş.
-Biz küçük işletmelerden daha hızlı internet veremeyiz onlardan daha hızlı interneti ucuza vermemiz BTK tarafından yasaklandı.Bunun sebebi sektörde küçük işletmelere şans tanımak ve rekabet ortamını arttırmak.