17 Eki 2019 #1 kralbuysa K Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 36 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI Beyler dün chara girdim fakat az önce oyuna girmeye çalıştım Veri değişimi , bağlantı koptu hatası alıp duruyorum nedir bu ?
Beyler dün chara girdim fakat az önce oyuna girmeye çalıştım Veri değişimi , bağlantı koptu hatası alıp duruyorum nedir bu ?
17 Eki 2019 #2 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI kralbuysa' Alıntı: Beyler dün chara girdim fakat az önce oyuna girmeye çalıştım Veri değişimi , bağlantı koptu hatası alıp duruyorum nedir bu ? Genişletmek için tıklayın ... Peki ban atılmış mı size bakabilir misiniz
kralbuysa' Alıntı: Beyler dün chara girdim fakat az önce oyuna girmeye çalıştım Veri değişimi , bağlantı koptu hatası alıp duruyorum nedir bu ? Genişletmek için tıklayın ... Peki ban atılmış mı size bakabilir misiniz
17 Eki 2019 Konuyu başlatan #3 kralbuysa K Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 36 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Peki ban atılmış mı size bakabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... ban yazmıyor dediğim gibi sadece veri değişimi diyor.
By ŞaHaNe' Alıntı: Peki ban atılmış mı size bakabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... ban yazmıyor dediğim gibi sadece veri değişimi diyor.
17 Eki 2019 #4 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI kralbuysa' Alıntı: ban yazmıyor dediğim gibi sadece veri değişimi diyor. Genişletmek için tıklayın ... Bu sorunu PC deme yaşıyorsunuz mobil mi
kralbuysa' Alıntı: ban yazmıyor dediğim gibi sadece veri değişimi diyor. Genişletmek için tıklayın ... Bu sorunu PC deme yaşıyorsunuz mobil mi
17 Eki 2019 Konuyu başlatan #5 kralbuysa K Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 36 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Bu sorunu PC deme yaşıyorsunuz mobil mi Genişletmek için tıklayın ... pc, twitterdan farklı hesap açtım direk bağlandı.
By ŞaHaNe' Alıntı: Bu sorunu PC deme yaşıyorsunuz mobil mi Genişletmek için tıklayın ... pc, twitterdan farklı hesap açtım direk bağlandı.
17 Eki 2019 #6 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI kralbuysa' Alıntı: pc, twitterdan farklı hesap açtım direk bağlandı. Genişletmek için tıklayın ... O zaman sorun Facebook’ta
kralbuysa' Alıntı: pc, twitterdan farklı hesap açtım direk bağlandı. Genişletmek için tıklayın ... O zaman sorun Facebook’ta
17 Eki 2019 Konuyu başlatan #7 kralbuysa K Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 36 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: O zaman sorun Facebook’ta Genişletmek için tıklayın ... yalnız hesaba baktım Bronza düşmüş o nasıl oluyor
By ŞaHaNe' Alıntı: O zaman sorun Facebook’ta Genişletmek için tıklayın ... yalnız hesaba baktım Bronza düşmüş o nasıl oluyor
17 Eki 2019 #8 erkam42 E Üye Katılım 3 Eyl 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 34 6 HİZMET YILI pekı hılede esp adam ısmını göstermıyor bide itemler çalışmıyor sıldım tekrar yükledim gene aynısı olsu neden olabılır acaba
pekı hılede esp adam ısmını göstermıyor bide itemler çalışmıyor sıldım tekrar yükledim gene aynısı olsu neden olabılır acaba