Uzman Üye
rica ederim lütfen dönüş sağlayın bana bende oluyor başkasında oluyor mu görmek istiyorumEline sağlık dostum denedikten sonra burdayım.
iyi oyunlar rica ederimEllerine sağlık çok iyi config.
lütfen config dosyasını paylaşır mısınrica ederim lütfen dönüş sağlayın bana bende oluyor başkasında oluyor mu görmek istiyorum
Post automatically merged:
iyi oyunlar rica ederim
hocam dosya yok sadece fotoğraf taki gibi ayarların aynısını yap olurlütfen config dosyasını paylaşır mısın
denerim hocamZeri ye yapa bilirmisin ?
thanksHepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.
Lütfen bi config hakkın da bana g
sana zahmet vayne configte paylaşırmsıın kankiHepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.
Lütfen bi config hakkın da bana geri dönüş yapın
zac için yapabilir misinHepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.
Lütfen bi config hakkın da bana geri dönüş yapın
kankam zaten vayne var kisana zahmet vayne configte paylaşırmsıın kanki
ashe var kaylenin de var diorum ama bakıcam kindred yaparımKindred , kayle ve ashe için yapabilir misin
rica ederim <3Eline sağlık teşekkürler <3
this is working ?
denerim hocam takip te kalwaaaow eline sağlık kardeşim Gp yapabilir misin acaba
denerim hocam takip te kalzac için yapabilir misin
kanka ben denedim fakat bir sorun var antreman modunda 1 bot ekledim skill atarken sorun yok fakat normal game girdim skillerin menzilinde sorun var yani atmıyor çok çok yakın menzile girmek gerekiyor vex'in menzili normalde çok uzun + ulti her space basışta kim olursa olsun atıyor jungle tank vs vs çok düzeltilmesi gereken şeyler var fakat sen başlangıcını yapmışsın eline sağlık yinede kardeşim <3rica ederim lütfen dönüş sağlayın bana bende oluyor başkasında oluyor mu görmek istiyorum
Post automatically merged:
iyi oyunlar rica ederim
hangisi ?yeni çıkan heroyu yapabilir misiniz
rica ederim iyi oyunlar <3config başarılı sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
ha ?eul
legal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?