kral denedim eline saglk tek sıkıntısı yetenekleri sanki yakın dövüşcü gibi dibine girmeden atmadı bnde onun dısında bi problem yok oda cok etkiliyor tabi
kral denedim eline saglk tek sıkıntısı yetenekleri sanki yakın dövüşcü gibi dibine girmeden atmadı bnde onun dısında bi problem yok oda cok etkiliyor tabi
kanka ben denedim fakat bir sorun var antreman modunda 1 bot ekledim skill atarken sorun yok fakat normal game girdim skillerin menzilinde sorun var yani atmıyor çok çok yakın menzile girmek gerekiyor vex'in menzili normalde çok uzun + ulti her space basışta kim olursa olsun atıyor jungle tank vs vs çok düzeltilmesi gereken şeyler var fakat sen başlangıcını yapmışsın eline sağlık yinede kardeşim <3
Hepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.
ok so I have been trying this for a couple games now and the ultimate is good the w is good too however i was having some problems with the q and e which were not shooting. I fixed these problems by just putting the w to last priority and the e to third while the q was in second priority. Good config otherwise good job bro
Hepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.
Hepinize merhaba arkadaşlar Vex config burada kendi yaptığım config tir bu lütfen başka istediğiniz herolar var sa bildirin onlarıda yapayim yapa bilirsem.ensamento rápido:
yeni çıksan wsreborn scriptin de desteklenmeyen çarlara da el atarsan çok güzel olur mesela cho gat veya tahmn kench gibi bu arada vex için güzel olmuştu emeğine sağlık kullanmıştım bu ayarları