Onaylı Üye
eyvallah kralGayet yerli yerinde yapmışsın her şeyi, fazlası cıvık durur. Bence çok başarılı.
niceRapcilerin birbirlerine diss attığı yerleri alıp derleyebilirsin, tutuyor. Ayrıca güzel olmuş beğendim bence böyle devam et.
kral seninkiler biraz eksik kalmis müziğe uydur twitch leri hani program kullaniyosun bilmiyorum ama ben ae ile yapiyorum onla baya guzel oluıyor ve gecisleri yavas yapiyorsun biraz daha hızlı yapmani tavsiye ederim bende cok bilmiyorumda bence onlari yaparsan daha iyi olur nacizane bi tavsiyeDostum müzik editi yapiyorsan video uzerindeki yazıyı trasparan bir sekilde gosterdiginde video edit daha etkili olur
Edit güzel olmuş bu arada
Bende bu tarz editler yapmaya çalışıyorum işte
dusundumde butun klipleri bulmak cok ugrastırıcıRapcilerin birbirlerine diss attığı yerleri alıp derleyebilirsin, tutuyor. Ayrıca güzel olmuş beğendim bence böyle devam et.
video kısaydı geçişleri hzılı vermek zorunda kaldık uzun 1 dk lık video olsa dediğin olurkral seninkiler biraz eksik kalmis müziğe uydur twitch leri hani program kullaniyosun bilmiyorum ama ben ae ile yapiyorum onla baya guzel oluıyor ve gecisleri yavas yapiyorsun biraz daha hızlı yapmani tavsiye ederim bende cok bilmiyorumda bence onlari yaparsan daha iyi olur nacizane bi tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?