Video editlemeye başladım bu nasıl olmuş?

Beğenenler beğemiyenler :D

• Beğendim

Oy: 4 26.7%
  • Beğenmedim

Oy: 6 40.0%
  • Kararsızım

Oy: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
camtasia kullan oda kolay güzel edit yapabilirsin 2k 4k 60fps

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Eline saglık hocam biraz sade kalmıs gibi sanki sadece sarkı ve klasik geçişler bu tarz edit yapıcaksan eger şarkının sesını bır tık düşürmeni öneririm tam kill alacagın yerde sesi ver arkadan oyunun silah sesini oraya da güzel bir slow koyup efekt yapıştırırsan tam tadımlık olur eline saglık tekrardan gelişmen dilegiyle.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Güzel olmuş kankam eline sağlık güzel de oynamışsın fakat aralara hani komik mimlerden bir kaç kesit parça serpiştirsen youtubda çok yapılar anlamışsındır, daha da güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka videoda glow kullanıp twixtor le desteklesen cok daha iyi olur ellerine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Biraz daha gelişmen gerekiyor bence youtubede belirli edit öğreten insanlar var yardımcı olurlar sana oynayış gayet iyi ona laf yok

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
2013 aile fotoğraflarını video yapmışımdır arkasına müzik koyup enteresan efektler koyduktan sonra güzel olduğunu sanıyorumdur.
Kötü kardeşim. Dost acı söyler.
hiç oyun editi yapmadım ama yapsaydım daha sade düşünürdüm zoom efekti koysan veya shake efekti koysan daha iyi olabilir öyle ekranın buğulaşması felan olmaz böyle editlere bu mesajın altındaki edite bak mesela ben yaptım müzik neyse geçişler odur müzik neyse sahneler odur.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
emegın kotusu olmaz . elıne saglık

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya öçsadöçasö bırakın kanka şu işleri kötüye kötü iyiye iyi diceksin yoksa bu adam bu tarzda yapmaya devam edecek.
oyle de mubarek hıc olmamıs bu ne olm desek te şevkını kırmazmıyız :D ıyı olsa oo mukemmel burdan devam derdık kırmadan nasıl soylerız dıye dedık bızde ıste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...