Üye
aynen aslında ingilizcen olursa bir nebze kendinde öğrenebilirsin belki deneme yanılma ileDaha iyi ilerlemen için kesinlikle ingilizce öğrenmen lazım ister Afgan olsun ister başkası olsun türkler bu konularda nekadar iyi olurlarsa olsunlar maalesef ki yabancılara yetşemiyoruz udemy'den yabancı kaynaklı bi ders dinle bence.
Ben sana katılmıyorum, sadece youtube'u kullanarak ileri seviye after effects öğrenilebilir. Önemli bir nokta var ama sadece Türkçe videolara değilde İngilizce videolarada bakmak lazım. Gerçekten isteyen başarıya ulaşır.Kardeşim YouTube den olacak birsey değil paralı udmy den izle cok yararli udmy sıfırdan anlatıyor
Telegram kanallarının bazıları var ama içerikleri boş oluyorTelegramda bazı kanallar var orda eğitim setleri paylaşılıyor oralara göz at derim ücretli udemy kursalarını dosya halinde paylaşıyorlar vs.
Udemy'den Afgan Rasulov'un kursunu aldım tekrar. Biraz da ona bakacağımKardeşim YouTube den olacak birsey değil paralı udmy den izle cok yararli udmy sıfırdan anlatıyor
Orta Seviye ingilizcem var. Hala daha geliştiriyorum. Yabancı kaynaklar Aklıma gelmemişti Teşekkür ederim.Daha iyi ilerlemen için kesinlikle ingilizce öğrenmen lazım ister Afgan olsun ister başkası olsun türkler bu konularda nekadar iyi olurlarsa olsunlar maalesef ki yabancılara yetşemiyoruz udemy'den yabancı kaynaklı bi ders dinle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?