20 Ağu 2020 #1 claylbe C Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2020 Mesajlar 357 Çözümler 7 Tepki puanı 31 Ödüller 3 6 HİZMET YILI bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? bu oldukça kötü bir virüs oldğunu düşünüyorum ana kaynağı boga ripper olarak gözüküyor ve boga ripper de lol script ile alakalı
bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? bu oldukça kötü bir virüs oldğunu düşünüyorum ana kaynağı boga ripper olarak gözüküyor ve boga ripper de lol script ile alakalı
20 Ağu 2020 #2 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,132 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Boga ripper a bağlı olarak gözüküyorsa anti virüs programın ve defenderın lol scripti virüs olarak algıyordur dostum Defenderın açıksa kapat
Boga ripper a bağlı olarak gözüküyorsa anti virüs programın ve defenderın lol scripti virüs olarak algıyordur dostum Defenderın açıksa kapat
21 Ağu 2020 #3 stripedspot1 S Üye Katılım 3 Eki 2018 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI Ceck your start up files, and use malware bytes. if it's persisting even without doing anything you may have a root kit.
Ceck your start up files, and use malware bytes. if it's persisting even without doing anything you may have a root kit.