Çözüldü Virüs programını kapatamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Defender a giriyorum fakat kapanmıyor hepsi kapalı fakat açık sanki engelliyor herşeyi

Çözüm
Defender control ile dene bide onla kapatıp
YouTube üzerinden regedit ile kapatmayı yapıp
Windows defender güvenlik duvarı bunu arama kutucuğunda aratıp denetim masası tarzı arayüzü olan bu yerdende kapatmayı deneyebilirsin dediklerimi araştırırsan halledersin bir kaç dakikalık işlemler
Görev yöneticisinide kontrol etmeyi unutma ek bir hizmet kapanmamasına yol açabilir
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Defender control ile dene bide onla kapatıp
YouTube üzerinden regedit ile kapatmayı yapıp
Windows defender güvenlik duvarı bunu arama kutucuğunda aratıp denetim masası tarzı arayüzü olan bu yerdende kapatmayı deneyebilirsin dediklerimi araştırırsan halledersin bir kaç dakikalık işlemler
Görev yöneticisinide kontrol etmeyi unutma ek bir hizmet kapanmamasına yol açabilir

Çözüm
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
googleye defender control yaz onu indir onun ile kapatırsan birdaha sürekli açılıp durmaz ben öyle yaptım mesela bir kez kapattım şuan hiç açılmıyor

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kankam Google a DefenderControl Yazıp İndir Aç Ve Devre Dışı Bırak Butonuna Bas Kapanacaktır

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
defender control adlı uygulama var google da bulabilirsin onunla defenderi kapatabilirsin istersen özelden yaz link atayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...