Virüsmü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bana yardım lazım bu virüsmü yoksa değilmi bilmiyom bütün antivirüslerle taratım çok detaylı araştırma yaptım bulamadım sizden yardım bekliyom bunun çözümünü verin format atırmak istemiyom çözümü bilen yazsın

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu şaka heralde bunlar virüs değil tabiki billirsin sen bunları :brainfree:

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aga Şimdi 2 Resim Paylaşmışın Onu Kapatırsan Kapanır Bilgisayarın Bir Programı Diğer İndirdiğin Programın O Sıkıntı Olmaz Bence Görüşüme Göre
bu arada o 2 resimde tek svchost yok diyer programlarda öyle açılıyor pc ilk açılırken ss aldım daha bişe açılmamışken bu yüzden virüs gibi gözüküyor

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim eğer onu kapattığında bilgisayar res atıyorsa ya sistemin bir programı ismi öyle gözüküyor sadece ya da internet üzerinden bilmediğin herhangi bir hileden bulaşan bir virüs,görev yöneticisini aç aşağıda windows işlemleri var orda isimsiz bir dosya filan açıksa onu kapat sonra başlangıç kısmına gir bilmediğin tüm programları devre dışı bırak daha sonra antivüris programı ile detaylı bir tarama yap belki düzelir. (GENELLİKLE SYSTEM DOSYASININ İÇİNDE BULUNUYO ÖLE ŞEYLER) Banada olmuştu kapatmaya çalıştığımda pc mavi ekran veriyordu o şekilde düzelttim bi dene istersen. (cmd *32 de sıkıntı yoq)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...