- Yasaklandı
biliyorum ama nasıl kapatıcam sinirimi bozuyor çok fazla yiyorlarbu şaka heralde bunlar virüs değil tabiki billirsin sen bunları![]()
görev yöneticisibiliyorum ama nasıl kapatıcam sinirimi bozuyor çok fazla yiyorlar
kapatım 1 kere ozamanda hata verip pc yeniden başlatıgörev yöneticisi![]()
?Durdurmaya Zorladan Yapıcaksın![]()
Saol Bilmiyordukkarşısında system yazıyor
İla Format Diyorsunuz hyapmaya çalıştığın şey windows kastığı için windowsu kapatmak
bu seninkimila peki bunun çözümü nedir formatmı ?hatta senin ki az kalmışBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Detaylı anlatım lütfenAga 32 Kapatma Tek Diğerini Kapat
Aga Şimdi 2 Resim Paylaşmışın Onu Kapatırsan Kapanır Bilgisayarın Bir Programı Diğer İndirdiğin Programın O Sıkıntı Olmaz Bence Görüşüme GöreDetaylı anlatım lütfen
bu arada o 2 resimde tek svchost yok diyer programlarda öyle açılıyor pc ilk açılırken ss aldım daha bişe açılmamışken bu yüzden virüs gibi gözüküyorAga Şimdi 2 Resim Paylaşmışın Onu Kapatırsan Kapanır Bilgisayarın Bir Programı Diğer İndirdiğin Programın O Sıkıntı Olmaz Bence Görüşüme Göre
Aga Ozaman Pek Bilmiyorum Kusura Bakmabu arada o 2 resimde tek svchost yok diyer programlarda öyle açılıyor pc ilk açılırken ss aldım daha bişe açılmamışken bu yüzden virüs gibi gözüküyor