virusu nasıl buldun ve o virus dedim system olmasınMerhabalar yakın zamanımda bilgisayarımda 2 adet virüs buldum bunları silmeye çalıştığımda silinmiyorlar "tekrar dene" ve "iptal" butonları çıkıyor ama silinmiyor
arkada çalışmamalarına rağmen böyle oluyor nasıl silebilirim
Virüsü windows 10 un orjinal virüs programı sayesinde buldum "Truva Atı" olarak geçiyor tehtidi ciddivirusu nasıl buldun ve o virus dedim system olmasın
dostum window 10 un o virus ün bilgilerini gösterdiği yere gel orda eylemler var ona bas sonra karantinaya al tuşuna bas düzelicektir / eğer memoryui yi kullanıp o virüsü bulduysa hiçbir sıkıntısı yok cihazda izin ver diyerek devam edebilrsinVirüsü windows 10 un orjinal virüs programı sayesinde buldum "Truva Atı" olarak geçiyor tehtidi ciddi
Karantinaya almak yerine silemiyor muyum ?dostum window 10 un o virus ün bilgilerini gösterdiği yere gel orda eylemler var ona bas sonra karantinaya al tuşuna bas düzelicektir / eğer memoryui yi kullanıp o virüsü bulduysa hiçbir sıkıntısı yok cihazda izin ver diyerek devam edebilrsin
format at ?Virüsü windows 10 un orjinal virüs programı sayesinde buldum "Truva Atı" olarak geçiyor tehtidi ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?