Hilemi Kodladım Ancak Log Verdi Pointerlerde Yeni ilk başta ilk ve 2. sıradan 5"ini kodlayıp denedim çalışıyordu ve 2.de hepsini kodladım ve log verdi özelliğin birisinden dolayı log veriyo galiba ama hangisi bilemiyorum
Hayır Pointerler AlıntıByPass güncelmi değilse log veriri
Ya pointerler fix ya da bypass güncel değil ayriyetten bypass kullan hexmanın bypassını kullanabilirsinHayır Pointerler Alıntı
Sonra bidaha oyuna giremiyosunDosya konumunu açıp xincode siliyosun sonra netten wolftü xincode indir yazıp indiriyosun sonra onu dosya konumuna atıyorsun olay çözülüyor
Dene bı bakımSonra bidaha oyuna giremiyosun![]()
Kendim kodluyorum hile bunları bilmicemmiDene bı bakım![]()
Sana kalmış bir şey ben öyle çözdüm ??Kendim kodluyorum hile bunları bilmicemmiOrjinal xingcode dosyası yok internette en güncel şekilde
![]()
Tamam aga doğrudurSana kalmış bir şey ben öyle çözdüm ??
Yok yani bı yedeğini al orjinalankini bı deneTamam aga doğrudur![]()
Öyle olur aga çalışır ama orjinal xingcode dosyasının yedeği yine loglu oluyorYok yani bı yedeğini al orjinalankini bı dene
Masaüstühileyi içinemi ekledin yoksa masa üstünden mi açılıyor ?
En Güncel PointerlerKullandığın Hile Kodları Eski Olabilir Dostum. Güncel Olduklarından Emin Misin?
masa üstü iğide ama içine kodlasan daha iyi olur kulanımı kola olurMasaüstü
O Zaman System.(bla bla bla) Kodlarından Birini Eklemeyi Unutmuş Olabilirsin veya Bu Tür Pointerlerın Kendilerine Ait Bir Skript Tarzı Bir Eklentisi Oluyor. Onu Eklemeyi Unutmuş Olabilir misin?En Güncel Pointerler