Uzman Üye
cd my-project
npm install library-name
pip install library-name
python -m venv env
source env/bin/activate
pip install kütüphane_adı
pip install numpy
import numpy as np
Visual Studio Code'unuzda kütüphane eklemek oldukça kolaydır. İşlem şu adımlarla gerçekleştirilir:Kütüphane eklemek istiyorum fakat çok karmaşık , internet de birşey de bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim
Visual Studio Code kullanıyorum
pip install 'kutuphaneadi'
pip install yazamıyorum sorun oradaAşağıda kodu kullanılarak kütüphane kurabilirsin
Kod:pip install 'kutuphaneadi'
python pip install deneyinpip install yazamıyorum sorun orada
python pip install deneyin
py -m pip install deneyebilirmisinEkli dosyayı görüntüle 89956
yok ya çalışmıyor delircem , özel gelebilir misin rica etsem
py -m pip install deneyebilirmisin
sorunu çözdüm
python bulunamadı diyor sürekli , python nasıl yükleriz . İnternetten yükledim kurdum fakat vs code de çalışmıyor
Sistem ortam değişkenlerini eklemediği için komut bulunamadı hatası verilir. Python kurulumu kurarken ortam değişken yazısı işaretlemeyi unutmayınEkli dosyayı görüntüle 89957
python bulunamadı diyor sürekli , python nasıl yükleriz . İnternetten yükledim kurdum fakat vs code de çalışmıyor
Post automatically merged:
sorunu çözdüm
python yolunu belirtmediğim için hata veriyormuş
C:\Users\bocek\AppData\Local\Programs\Python\Python311\python.exe -m pip install selenium
yazarak çalıştırdım , çalıştı
dc verir misin , oradan yazayım . çözüldü dedim ama yine hata veriyor . Kütüphaneyi yüklüyor fakat kod olarak yazdığımda hata veriyorSistem ortam değişkenlerini eklemediği için komut bulunamadı hatası verilir. Python kurulumu kurarken ortam değişken yazısı işaretlemeyi unutmayın
olur. Ömer#4741dc verir misin , oradan yazayım . çözüldü dedim ama yine hata veriyor . Kütüphaneyi yüklüyor fakat kod olarak yazdığımda hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?