Who you gonna call
Emektar Üye
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivonun yeni telefonu Vivo2035 modelinin özellikleri Geekbench'te gözler önüne serildi. 2021 senesinde arka arkaya çıkacak olan akıllı telefonların arasında Vivo2035 modeli de var. Bu model hakkında şimdiye kadar çok az bir bilgimiz vardı ancak Geekbench'te ortaya çıkmasıyla telefonun özellikleri gün yüzüne çıktı. Vivo2035 modeli Android 11 işletim sistemi ile gelecek. Cihaz orta seviye segment telefon gibi duruyor.
Geekbench listemelesine baktığımızda ilk gözümüze çarpan telefon anakartının bengal olması. Yani bu demek oluyor ki Vivo2035 gücünü Snapdragon 662'den veya Snapdragon 460 işlemcisinden alacak. Telefon karşımıza Android 11 işletim sistemi ile çıkacak. Cihaz, 8 çekirdekli işlemci ile kullanıcılara sunulacak. Telefonun standart işlemci hızı 1.80 GHz olarak karşımıza çıkmakta. Bunun yanında 8 GB ram eşlik edecek. Amiral gemisi telefon modeli değil de, orta segment bir telefon olarak karşımıza çıkacak. Telefon 5.000 mAh batarya gücü ve 18 watt sarj ile geleceğini söyleyen FCC, bunun yanında cihaz hem 4G destekleyeceğini ve çift sim kart soketi olacağını listesinde gösterdi.
Vivo 2035 ne zaman tanıtılması bekleniyor?
İlk öncelikle telefon piyasaya çıktığında Vivo 2035 ismini değil başka bir isimle çıkacak. Vivo 2035 ismini kullanmayacak yani. Bunun yanı sıra telefonun diğer özellikleri henüz ortaya çıkmış durumda değil. Ayrıca telefonun büyük bir ekrana sahip olacağı iddia edilmekte. Cihazın hangi ülkelerde satılacağı, hangi fiyat etiketiyle karşımıza çıkacağı henüz netleşmiş değil. Karşılaştırma testine girmiş olan Vivo2035, tanıtılması yakın bir zamanda olacağını düşünüyorum.