Onaylı Üye
Tamam dostum Mesaj atarım ve ya alıntı yaparımbende de oluyo bazen çözümünü bulursan haber edermısın
Dostum var internet ortamında çok var youtuba da balarsan görebilirsin fakat bende kalıyor orda anlamadım bir türlükankam android yok diye biliyorum apksı varsa yada ticente varsa bi bak derim
Söylerim dostum tamammAga bulursan söyler misin bende de oluyor bu hata
Android in kensi sitesiydi dostumindirdiğin yerdeki dosya hatalı olabilir
Konuyu takipte kalın bana da söyler misin diyen arkadaşlar çözümü bulursam burdan görürsünüz yazacagımAga bulursan söyler misin bende de oluyor bu hata
Okey bro, I know but Why ? What is solution ?Black blue screen doesn't run
Hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz meğer ne mübarek konuymuş kckskdkwkdkeçözümü bende bulamadım bendede kalıyor hep orda
sormaOkey bro, I know but Why ? What is solution ?
Post automatically merged:
Hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz meğer ne mübarek konuymuş kckskdkwkdke
I think , We all have the same problem.I have problem with run this programme
Dostum telefona değil bilgisayara kuruyorum , Sanal makine oluşturuyorumTelefonunuzun sürümüününün b u programı desteklediğinden eminmisiniz ?
Telefona android kurmuyorum dostum , Pc ye VMware üzerinden kuruyorum . Dolayısıyla format atılacak bir mobil telefon yokformat atmayı denedin mi ?
Sorunun işletim sisteminde olduğunu düşünmüyorum dostum soeun vardır belki diye hemeski hem yeni sürümünü denedim fakat sonuç değişmedi ama yine de tavsiyen için teşekkürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdene hacim. Android icin en iyi isletim sistemi.
Tamamm kardeşimReis bulursan alıntılar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?