VMWare ile lol açıp hwid ban engellenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
VMWare üzerinden LoL kurup oynanır ise donanım banıyla main hesabın banlanması engellenebilir mi? Daha önceden smurfte açtığım sc sebebiyle başka bir hesabım ban yemişti sanal makina kullanmak bunun önüne geçebilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
VMWARE üzerinden Grafik kartını aktifleştirirsen Lolü açabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Önceden smurf hesabımda script kullanmama rağmen hiç hile açmadığım başka bir hesabım ban yemişti o yüzden merak ediyorum yeniden böyle bir vaka ile karşılaşıp mainimi kaybetmek istemiyorum
bilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yok

Üye
4 HİZMET YILI
kullamasan bile pc ende bulunurken gırersen ban yıyebılırsın bence

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Riot oyunları için tüm sanal makineler kısaltılama mevcut çünkü sanal makinede lol oyunu giriş yapmıyor. Leauge of legends'in kuralları göre yasal olmayan herhangi bir 3 parti uygulama kullanımı tabi ban sebebidir. İstediğini gibi kullanabilirsin ama Kurallardan dolayı main kullanmanız tavsiye etmiyoruz.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Riot sanal makineleri kapattırdı oyunlarına karşı o yüzden maalesef giremezsiniz hocam.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
LOL de donanım banı yiyemiyorsun diye biliyorum valorant için konuşursak en baştan çalıştırmıyor diye biliyorum vanguard olayı yüzünden

Üye
4 HİZMET YILI
LOL de donanım banı yiyemiyorsun diye biliyorum valorant için konuşursak en baştan çalıştırmıyor diye biliyorum vanguard olayı yüzünden
Evet bende böyle biliyorum fakat smurfte açtığım script yüzünden başka bir hesabım ban yedi o
yüzden böyle bir konu açma gereği duydum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yorum kasmak için yalan yanlış bilgiler vermeyin Valorant hariç riot oyunlarında böyle bir şey yok.
Hayatta en nefret ettiğim şey bir şey bilmeden kendinden bu kadar emin konuşan senin gibi insanlar. Arkadaşım gözümün önünde yedi, hangi hesaba girse anında ban yiyordu ama hwid spoofer ile düzelttik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...