Önceden smurf hesabımda script kullanmama rağmen hiç hile açmadığım başka bir hesabım ban yemişti o yüzden merak ediyorum yeniden böyle bir vaka ile karşılaşıp mainimi kaybetmek istemiyorum
Var maalesef
İlginçmiş bak bu.Script kullanmadığım hesabım ile ban yedikten sonra riota attığım ticketa aldığım cevap buyduBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yaklaşık 6 aydır scriptsiz normal bir şekilde oynayabiliyorum bir sıkıntı olmuyor sadece yine scripti açtıktan sonra scriptsiz hesabın ban yemesi olayı beni korkutuyor.Hwid blackliste girdiği an risk oluşturacaktır zaten. Spooflamadığın sürece sürekli sıkıntı yaşayabilirsin
Gelen yanıtlara bakılırsa galiba evet işe yaramıyor gibi duruyor.İşe yaramıyor diye biliyorum LOL'de
Yukarıda bir ss paylaşmıştım donanım banı yediğimi belirten. Hiç script açmadığım bir hesabım ban yemişti script sebebiyle.Lolun hwid banı yok ama bir süre sonra oto banı var oto ban zamanı geldiğinde format atman yeter .
Dediğim gibi hwid ban degil oto ban o 5-6 kere ard arda ban yersen format atana kadar ban yiyorsun .Yukarıda bir ss paylaşmıştım donanım banı yediğimi belirten. Hiç script açmadığım bir hesabım ban yemişti script sebebiyle.
Tamamdır teşekkür ederim.Dediğim gibi hwid ban degil oto ban o 5-6 kere ard arda ban yersen format atana kadar ban yiyorsun .