Üye
VMWaretools, VMWare Hardened tarzı uygulamalar ile çalışıyordu diye hatırlıyorum. Manuel olarak eliyle driverdesc editleyip yapanlarda vardı.VMWare üzerinden riot oyunları çalışmıyor
Önceden smurf hesabımda script kullanmama rağmen hiç hile açmadığım başka bir hesabım ban yemişti o yüzden merak ediyorum yeniden böyle bir vaka ile karşılaşıp mainimi kaybetmek istemiyorumLoL'de HWID ban yok, dolayısı ile uğraşmaya gerek yok.
bilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yokÖnceden smurf hesabımda script kullanmama rağmen hiç hile açmadığım başka bir hesabım ban yemişti o yüzden merak ediyorum yeniden böyle bir vaka ile karşılaşıp mainimi kaybetmek istemiyorum
League of Legends'da böyle bir ban sebebi yokbilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yok
Evet bende böyle biliyorum fakat smurfte açtığım script yüzünden başka bir hesabım ban yedi oLOL de donanım banı yiyemiyorsun diye biliyorum valorant için konuşursak en baştan çalıştırmıyor diye biliyorum vanguard olayı yüzünden
Var maalesefLoL'de HWID ban yok, dolayısı ile uğraşmaya gerek yok.
öyle bir şey yok dostumbilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yok
Öyle bir şey yok.bilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yok
öyle bir şey mümkün değilbilgisayarda hile programı olması ban sebebi, kullanmana gerek yok
Yorum kasmak için yalan yanlış bilgiler vermeyin Valorant hariç riot oyunlarında böyle bir şey yok.Var maalesef
Script kullanmadığım hesabım ile ban yedikten sonra riota attığım ticketa aldığım cevap buyduYorum kasmak için yalan yanlış bilgiler vermeyin Valorant hariç riot oyunlarında böyle bir şey yok.
Hayatta en nefret ettiğim şey bir şey bilmeden kendinden bu kadar emin konuşan senin gibi insanlar. Arkadaşım gözümün önünde yedi, hangi hesaba girse anında ban yiyordu ama hwid spoofer ile düzelttik.Yorum kasmak için yalan yanlış bilgiler vermeyin Valorant hariç riot oyunlarında böyle bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?