Onaylı Üye
Merhaba İtemsatış gibi sitelerde 17-18TL civarında fresh hesaplar mevcut. Biraz araştırma yaptım ve hesap botu ve sanal makineyle yapıldığını öğrendim. Aranızda yapanlar var mı? Eğer piyasanın içinde olan varsa ücret karşılığında sistemi öğretmesini istiyorum. Nasıl yapılır, vm bypass, zaman, elektrik faturasına değer mi? Çünkü araştırdığım üzere;
-
i7 6700K 16 GB RAM'li bir bilgisayar ortalama "10" adet bot açabilir.
i7 6700K 32 GB RAM'li bir bilgisayar ortalama "19" adet bot açabilir HDD yerine SSD olması durumunda "24" adet bot açabilir.
AMD Ryzen 7 3700k 32 GB RAM'li bir sistemde "24" adet bot açabilir.
Burada anlamanız gereken en önemli husus "VMware workstation" Windows işletim sistemlerinde RAM veya işlemci ne olursa olsun maksimum 24 adet bot açabilir.
Diğer bir husus 6 çekirdek ve üstü işlemcilerde 8 GB ve RAM üstü her bot lisans bilgisayarınızda sadece "1.2 GB" RAM kullanımı sağlar.
-
i7 6700K 16 GB RAM'li bir bilgisayar ortalama "10" adet bot açabilir.
i7 6700K 32 GB RAM'li bir bilgisayar ortalama "19" adet bot açabilir HDD yerine SSD olması durumunda "24" adet bot açabilir.
AMD Ryzen 7 3700k 32 GB RAM'li bir sistemde "24" adet bot açabilir.
Burada anlamanız gereken en önemli husus "VMware workstation" Windows işletim sistemlerinde RAM veya işlemci ne olursa olsun maksimum 24 adet bot açabilir.
Diğer bir husus 6 çekirdek ve üstü işlemcilerde 8 GB ve RAM üstü her bot lisans bilgisayarınızda sadece "1.2 GB" RAM kullanımı sağlar.