Vodafone NET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 hafta önce yeni pakete geçiş yaptık. 2 Gün içerisinde yüklenir dediler 2 gün geçti ve yüklenmedi ben aradım tekrar neden yüklenmedi dedim sorun çıkmış yarın gün içerisinde olur dediler yine olmadı. Aradım o gece aynılarını anlattım TV'li paket sizinki tv sorun cıkarıyor olabilir benzer bir pakete geçiş yapalım dediler bende kabul ettim benzer bi pakete geçiş yaptık tvsiz 2 güne yüklenir dediler bekledik yüklenmedi yine. Aradım dedim neden böyle oldu yine hepsini anlattım ''burda geçiş yapılmış görünüyor sorun sistemsel değil evinize ekip yönlendiriyoruz 3 güne gelirler dedi'' bugün 3. gün gelmediler bizi oyalıyorlar gibime geliyor bu internetlede açıkcası olmuyor ne yapmam lazım gerçekten bıktım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bir daha ara yine oyalarlarsa tüketici heyetine başvuracğım de direk hallederler

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vodafone yanımda uykulamasını indir müşteri hizmetlerini ara temsilciye bağlanmadan kodunu ve şifreni al kolay o yanımda uygulamasına giriş yap oradan paket değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abi Vodafone pişmanlıktır yaa hat taşımak için başvurmuştum çok bekledim hiç yardımcı olmadılar en sonunda tekrar hat aldım sinirlenip

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga senın beklemen hata türkcell geç

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar mesaj atmışlar ertelenmiş gelme tarihleri 07.09.2020'ye Bekleyeyimmi arayayımmı ne yapmalıyım?

Üye
6 HİZMET YILI
kanka bir daha ara yine oyalarlarsa tüketici heyetine başvuracğım de kesin
hallederler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şikayet var'a yaz şikayetini bazen dönüyorlar ordan

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
tüketiciye başvur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Tüketici haklarını ararsan hallederler.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
vodofon bayisine gidip sorunu bildirmeyi dene

Üye
5 HİZMET YILI
knk vodafone pişmanlıktır tecrübemle sabit, bence ilk işin hakkını aramak olsun hakem heyetine başvur, yerinde olsam vaktim olsaydı manevi tazminat ve dolandırıcılıktan bile adamları süründürüp para koparmak için uğraşırdım inan, yaptıkları çok yanlış konuşmalar ve ses kaydı varsa elinizde uğraşın derim, ben zamanında sadece ödediğim üç kuruşu alabilmiştim kayıt almadığım için

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
knk vodafone pişmanlıktır tecrübemle sabit, bence ilk işin hakkını aramak olsun hakem heyetine başvur, yerinde olsam vaktim olsaydı manevi tazminat ve dolandırıcılıktan bile adamları süründürüp para koparmak için uğraşırdım inan, yaptıkları çok yanlış konuşmalar ve ses kaydı varsa elinizde uğraşın derim, ben zamanında sadece ödediğim üç kuruşu alabilmiştim kayıt almadığım için
Kanka olay şuki Tüm kayıtlar duruyor ama ses kaydı olarak değil. onların kaydını bulabilirim sanırım ve onlardanda istersek verecektirler davalık birşey olursa tüketici haklarına başvuracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...