Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim bence git üyeliğini iptal ettir ben de illah ettim vodofone netden şuan turk nete geçtik turk telekomun 25 mbps den yüksek hız veremediğini iddia ettiği evde şuan 50 mbps kullanıyorum. Turk nete geçmeni şiddetle tabsiye ederim.Cayma bedelinde de yardımcı oluyorlar.
Ben kullanıyorum bi kaç senedir çok memnunum aslında neden böyle bişey yapıyorlar anlamıyorum. Ben de aynı şeyi farklı sağlayıcılarda yaşadım ama hepsinde bi problem oluyor
Ben kullanıyorum bi kaç senedir çok memnunum aslında neden böyle bişey yapıyorlar anlamıyorum. Ben de aynı şeyi farklı sağlayıcılarda yaşadım ama hepsinde bi problem oluyor
açıkçası türk telekom ttnet harici servis sağlıyıcıların hiç birine güvenilmez ara sizi tüketici heyetine şikayet edeceğim diye tehdit edebilirsin belki yardımcı olabilirler
suanda birşey yapamazsın aynısı başıma geldi ve tüketici haklarına başvurmak istedim ordan aldığım cevap ise 6 ay boyunca olmazsa dava hakkım olduğu en güzeli başka bir sağlayıcıya durumu anlat seni abone yapmak için ellerinden geleni yaparlar anında gelip kurarlar