Vodafone Red Genç 30 paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
birşey sorcam ben şimdi vodafonenin en büyük paketine geçtim youtube bile sınırsız bu pakette sınırsız ya ben internet paylaşımı açsam evdekilere onlarda sınırsız izleyebilir mi yoksa benim kotamdan yemeye mi başlar ?

sınırsız youtube var mesela internet paylaşımı açsam evde diğerleri bağlansa sınırsız izleyebilirmi

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    54.8 KB · Görüntüleme: 78
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet onlarada sınırsız sonuçta senin olan interneti paylaşıyorsun yani , aynı modemde misafir sunucu actıgın gibi sendeki interneti misafire açıyorsun aynı mantık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
birşey sorcam ben şimdi vodafonenin en büyük paketine geçtim youtube bile sınırsız bu pakette sınırsız ya ben internet paylaşımı açsam evdekilere onlarda sınırsız izleyebilir mi yoksa benim kotamdan yemeye mi başlar ?

sınırsız youtube var mesela internet paylaşımı açsam evde diğerleri bağlansa sınırsız izleyebilirmi
Evet hocam onlarda da sınırsız kullanım mevcut olacak

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eve internet bağlatmaktan daha mantıklı geldi bu :D 209 tl biraz pahalı ama kullanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bencede sınırsız olması ev internetine kıyasla biraz daha iyi (ev internetiniz sınırlıysa)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eve internet bağlatmaktan daha mantıklı geldi bu :D 209 tl biraz pahalı ama kullanışlı
ilk 3 ay 120 lira + diğer 9 ay 180 lira
Post automatically merged:

anlık hız testi pinge bakmayın mobilden oyun oynamıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20220608_194845.jpg
    IMG_20220608_194845.jpg
    28.2 KB · Görüntüleme: 58
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sınırsın değil. Telefonunda bile sınırsız değil. Eğer uygulamadan girersen internet paketinden yer. Senin tarayıcıdan youtube.com dan işini görürsen internet paketinden yemez.
Sınırsız olup olmayacağını sana burada kimse kesin bir cevap vermez. Sen internetini paylaş ve veri paket sınırı koy. Ör: 50mb. Öyle anlayabilirsin anca. Umarım anlatabilmişimdi :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sınırsın değil. Telefonunda bile sınırsız değil. Eğer uygulamadan girersen internet paketinden yer. Senin tarayıcıdan youtube.com dan işini görürsen internet paketinden yemez.
Sınırsız olup olmayacağını sana burada kimse kesin bir cevap vermez. Sen internetini paylaş ve veri paket sınırı koy. Ör: 50mb. Öyle anlayabilirsin anca. Umarım anlatabilmişimdi :D
siteden girmek saçma değilmi adı üzerinde uygulamalarda sınırsız diyor paketin içinde

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
onlarada sınırsız senin paket nede olsa

Drill
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sınırsız

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Fotoğrafta 209 tl yazıyor ama
o tahütsüz olunca öyle 12 aylık sözleşme sayesinde indirimli oluyor. zaten beğenmezsen ilk 1 ay için de ücretsiz iptal edebiliyorsun

ben bizzat denedim sadece tarayıcıda sınırsız oluyor. Belki de düzeltmişlerdir. Denesin bi ama olacağını zannetmiyorum
yok denedim şimdi 6/7 tane 4 k video izledim uygulama üzerinden yemedi normal internetten

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o tahütsüz olunca öyle 12 aylık sözleşme sayesinde indirimli oluyor. zaten beğenmezsen ilk 1 ay için de ücretsiz iptal edebiliyorsun

yok denedim şimdi 6/7 tane 4 k video izledim uygulama üzerinden yemedi normal internetten
bir süre daha dene hemen göstermiyor sonuçları. Olmadı müşteri hizmetlerini arayıp sorarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
açtığın herkese sınırsız oluyor ancak internet hızın baya bi düşer

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

onlarada sınırsız

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence sınırsız degildir tek kişilik aldıgın için (ne kadar parayla aldıgına göre) evde kilere paylaşmasın zaten yazıyordur aldıgın yerde

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
vodefonluyumda bu tarife sınırlımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...