Süper Üye
bende faturalıyım aylık 78 tl ödüyorum 10 gb konuşma 1500dk sabit hatlarla konuşma sınırsız vodafonelularla konuşma sınırsız ve sandece 78 tl ödüyorum üstüne akıllı durma özelliği var 10 tl kesiyor o da çok iyi oluyor bitiremiyorum ama bence almanı tavsiye ederim çok internette geziyorsan ve telefonda dışardayken çok oyun oynuyorsan tavsiyem alman yanındadırÖncelikle Selamlar Bu Pakete Geçeceğimde Kullanan varmı ? Faturalıya geçiyorum bir nevi.
alacağım bu paketibende faturalıyım aylık 78 tl ödüyorum 10 gb konuşma 1500dk sabit hatlarla konuşma sınırsız vodafonelularla konuşma sınırsız ve sandece 78 tl ödüyorum üstüne akıllı durma özelliği var 10 tl kesiyor o da çok iyi oluyor bitiremiyorum ama bence almanı tavsiye ederim çok internette geziyorsan ve telefonda dışardayken çok oyun oynuyorsan tavsiyem alman yanındadır
sınrsız dediği mesela youtubede videoları 1080 p izle istediğin kadar ama 30 gb kotadan yemiyor. o fotoda ki uygulamalarda kota yok30 gb + sınırsız diyor bu güzel ama sınırsız dediği ne tam olarak onu anlamadım . Fakat fiyatı gayet uygun görünüyor . Zaten ev içinde wifi kullandığımız için dışarıda 30 gb fazlasıyla 1 ay yetiyor insana bence gayet güzel