Vodofone Genç Red 30 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar Bu Pakete Geçeceğimde Kullanan varmı ? Faturalıya geçiyorum bir nevi.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    61.8 KB · Görüntüleme: 46
  • Adsız.png
    Adsız.png
    48.1 KB · Görüntüleme: 43
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar Bu Pakete Geçeceğimde Kullanan varmı ? Faturalıya geçiyorum bir nevi.
bende faturalıyım aylık 78 tl ödüyorum 10 gb konuşma 1500dk sabit hatlarla konuşma sınırsız vodafonelularla konuşma sınırsız ve sandece 78 tl ödüyorum üstüne akıllı durma özelliği var 10 tl kesiyor o da çok iyi oluyor bitiremiyorum ama bence almanı tavsiye ederim çok internette geziyorsan ve telefonda dışardayken çok oyun oynuyorsan tavsiyem alman yanındadır

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende faturalıyım aylık 78 tl ödüyorum 10 gb konuşma 1500dk sabit hatlarla konuşma sınırsız vodafonelularla konuşma sınırsız ve sandece 78 tl ödüyorum üstüne akıllı durma özelliği var 10 tl kesiyor o da çok iyi oluyor bitiremiyorum ama bence almanı tavsiye ederim çok internette geziyorsan ve telefonda dışardayken çok oyun oynuyorsan tavsiyem alman yanındadır
alacağım bu paketi

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eğer gezdiğin veya gittiğin yerlerde vodofane cekiyorsa sorgusuz al bu paketi. zamanında kullanmıstım. ama benim yasadığım yerde cok iyi cekmediği icin değiştirmistim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yaşadığın yerde iyi çekiyorsa bu paketi al derim bende aylık 30gb kullanım üzerine çıkıyorum bazen ama paket yetiyor.
Ben interneti köküne kadar sömürüyorum diyorsan tam senlik paket diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vodafone çekiyorsa güzel paket alınır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
30 gb + sınırsız diyor bu güzel ama sınırsız dediği ne tam olarak onu anlamadım . Fakat fiyatı gayet uygun görünüyor . Zaten ev içinde wifi kullandığımız için dışarıda 30 gb fazlasıyla 1 ay yetiyor insana bence gayet güzel

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
30 gb + sınırsız diyor bu güzel ama sınırsız dediği ne tam olarak onu anlamadım . Fakat fiyatı gayet uygun görünüyor . Zaten ev içinde wifi kullandığımız için dışarıda 30 gb fazlasıyla 1 ay yetiyor insana bence gayet güzel
sınrsız dediği mesela youtubede videoları 1080 p izle istediğin kadar ama 30 gb kotadan yemiyor. o fotoda ki uygulamalarda kota yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...