Normalde Kullandığım VPNin yeni sürümü gelmiş onu kuracaktım şöyle bir hata çıktı hata kısacasıyla internet bağlantınız yok yada izniniz yok diyor ama bende ikiside var bu hatanın çözümünü bilen varmı
VPN den, anti-virüsten, Windows sürümünden, internet hızının aşırı az olmasından kaynaklanabilir. Her şey olabilir.
Eğer farklı bir VPN açıksa kapat, Windows 7 kullanıyorsan Windows 10 kullanmaya başla, Windows 10 kullanıyorsan üst veya eski sürümleri kullanmayı dene.
Büyük ihtimalle işletim sistemini değiştirmek sorunu çözecek..
Ben de nord vpn aynı hatayı veriyordu. Nord vpn nin sitesinden teknik desteğe bağlandım. Onlar benim dns leri
1.1.1.1
1.0.0.1
yapmamı söylediler yaptım ve yüklendi vpn. Deneyip sonucu paylaşırsan burada sevinirim.
Görev Çubuğu > Ethernet/Wifi Simgesi > Ağ ve İnternet ayarları > Bağdaştırıcı Seçeneklerini Değiştiriniz > Ethernet/Wifi > Sağ Tık > Özellikler > Tcp/IPV4 > Özellikler > Aşağıdaki DNS Sunucularını Kullan > 1.sine "8.8.8.8" 2.sine "8.8.4.4" yazabilirsin.
Doğrudan Ethernet/Wifi yoluna gitmek için herhangi bir belgeler kısmını aç ve url yoluna "Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları" yaz.
Normalde Kullandığım VPNin yeni sürümü gelmiş onu kuracaktım şöyle bir hata çıktı hata kısacasıyla internet bağlantınız yok yada izniniz yok diyor ama bende ikiside var bu hatanın çözümünü bilen varmı
Masaüstünde ağ komşuları iconu gözüküyorsa sağ tuş tıkla özellikler - bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin oradan wifi ile bağlanıyorsan wifi ağ iconu değise ethernet iconuna sağ tuş tıklayın özellikler karşınıza açılacak olan yeni pencerede internet protokolü sürüm 4 (tcp/ıpv4) e tıklayıp Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeğini seçip dediğim dnsleri girin.
gireceğiniz dns ler :
Dostum Dns Sunucularını internetten bakıp tekrar tekrar dene olmassa modemi kapat 15 sn bekle tekrar aç Oda olmassa vpn i kladır tekrar kur oda olmassa artık ebesinin nikahı git başka vpn yükle
VPN den, anti-virüsten, Windows sürümünden, internet hızının aşırı az olmasından kaynaklanabilir. Her şey olabilir.
Eğer farklı bir VPN açıksa kapat, Windows 7 kullanıyorsan Windows 10 kullanmaya başla, Windows 10 kullanıyorsan üst veya eski sürümleri kullanmayı dene.
Büyük ihtimalle işletim sistemini değiştirmek sorunu çözecek..