VPN den, anti-virüsten, Windows sürümünden, internet hızının aşırı az olmasından kaynaklanabilir. Her şey olabilir.kanka birşey dicem ben sabah girebiliyordum bu vpne sildim yükledim bozuldu sence sebebi ne olabilir başka olmuyor olmuyor hiçbirşey olmuyor
bağdaştırıcı seçeneklerini nasıl değiştireceğim yönlendiricinin kendi arayüzündenmi yoksa başka bir yerdenmiGüvenlik duvarını kapat.
Cmd'yi yönetici olarak çalıştır > "netsh winsock reset" bunu yaz.
Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir. "8.8.8.8" - "8.8.4.4"
Olmazsa geri dönüş yapın.
yönetici olarak çalıştır setupu çözüm olabilirNormalde Kullandığım VPNin yeni sürümü gelmiş onu kuracaktım şöyle bir hata çıktı hata kısacasıyla internet bağlantınız yok yada izniniz yok diyor ama bende ikiside var bu hatanın çözümünü bilen varmı
Masaüstünde ağ komşuları iconu gözüküyorsa sağ tuş tıkla özellikler - bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin oradan wifi ile bağlanıyorsan wifi ağ iconu değise ethernet iconuna sağ tuş tıklayın özellikler karşınıza açılacak olan yeni pencerede internet protokolü sürüm 4 (tcp/ıpv4) e tıklayıp Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeğini seçip dediğim dnsleri girin.bağdaştırıcı seçeneklerini nasıl değiştireceğim yönlendiricinin kendi arayüzündenmi yoksa başka bir yerdenmi
olmadı şu 1.1.1.1 ide denedim o da olmadıGüvenlik duvarını kapat.
Cmd'yi yönetici olarak çalıştır > "netsh winsock reset" bunu yaz.
Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir. "8.8.8.8" - "8.8.4.4"
Olmazsa geri dönüş yapın.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır; aşağıda verdiğim komutları tek tek yaz.olmadı şu 1.1.1.1 ide denedim o da olmadı
kanka birşey dicem ben sabah girebiliyordum bu vpne sildim yükledim bozuldu sence sebebi ne olabilir başka olmuyor olmuyor hiçbirşey olmuyorCMD'yi yönetici olarak çalıştır; aşağıda verdiğim komutları tek tek yaz.
wmic nic where netenabled
netsh interface show interface
netsh yazdıktan sonra enter'a bas, aşağıya yazdıklarımı gir
1- interface ip set dns name="Wi-Fİ ya da Ethernet" source="static" address="8.8.8.8"
2- interface ip set dns name="Wi-Fİ ya da Ethernet" address="8.8.4.4" index=2
Diğerleri
1.1.1.1 üste
1.0.0.1 alta
Bir de bu şekilde dene, benim aklıma farklı bir yöntem gelmiyor
Yöntemden sonra yeniden başlat.
Post automatically merged:
Ayrıca bunları da yapmayı deneyebilirsin.
VPN den, anti-virüsten, Windows sürümünden, internet hızının aşırı az olmasından kaynaklanabilir. Her şey olabilir.kanka birşey dicem ben sabah girebiliyordum bu vpne sildim yükledim bozuldu sence sebebi ne olabilir başka olmuyor olmuyor hiçbirşey olmuyor