ama site direk vpn algiliyor oyle bir sistem kurmuslarki her dedgini yaptim ama olmuyor site ıp adresin öz adres oldugunu nasil anlayabilir o lazimAracı siteler var ama bence touch vpn ya da opera tarayıcısnın vpnsi ya da tor browser işini görür
tor browser direk başka ip den var olarak girdiğin bir site ama bu işlemde kişisel bilgilerini lütfen güvende tut
Preimum vpn kulandim yine fayda etmiyor siteye kayit oluyorum 5 dakika icerisinde vpn kulandigimi tespit ediyorlarWeb browser vpnleri çalışmıyorsa protonvpn gibi masaüstü programları kullan. Çok ciddi servislerde hiçbir şeyin ip adresini gizleyemedigini görmüştüm. Ama internetin %99unu anonim kullanabilirsin vpnle
Şimdi bu kullandığımız vpn adresleri aslında open yani sağlayıcısı üzerinde yazan vpnler. Sen sahte ip adresini google ile arttırsan zaten vpn sağlayıcın karşına gelir. Bundan kaçmak için özel proxylere başvurmanız lazım. Sabit ve gercek bir adresi işaret eden, internet aleminde folloş olmamış bir ip. Free bulmak imkansiz gibi bir şey. Sana önerim yabancı birini bulup rica et o sana bahsettiğin sitelerden hesap açsın.ama site direk vpn algiliyor oyle bir sistem kurmuslarki her dedgini yaptim ama olmuyor site ıp adresin öz adres oldugunu nasil anlayabilir o lazim
Post automatically merged:
Preimum vpn kulandim yine fayda etmiyor siteye kayit oluyorum 5 dakika icerisinde vpn kulandigimi tespit ediyorlar
Özel proxy bipdigin site varmi ücretli olsun sorun degilŞimdi bu kullandığımız vpn adresleri aslında open yani sağlayıcısı üzerinde yazan vpnler. Sen sahte ip adresini google ile arttırsan zaten vpn sağlayıcın karşına gelir. Bundan kaçmak için özel proxylere başvurmanız lazım. Sabit ve gercek bir adresi işaret eden, internet aleminde folloş olmamış bir ip. Free bulmak imkansiz gibi bir şey. Sana önerim yabancı birini bulup rica et o sana bahsettiğin sitelerden hesap açsın.
express vpn iyidir internette anonim gezmene yardımcı olur ve ip adresini de değiştirebilirsin vpn e göre biraz pahalı bir fiyatı var ama iş görürBir kac site var türkiyeden üye kabul olmuyor her türlü vpn denedim ama vpn algılaniyor yokmu kendimi baska ulkede göstermis gibi yapmak
nordvpn kullan tespit edilmezama site direk vpn algiliyor oyle bir sistem kurmuslarki her dedgini yaptim ama olmuyor site ıp adresin öz adres oldugunu nasil anlayabilir o lazim
Post automatically merged:
Preimum vpn kulandim yine fayda etmiyor siteye kayit oluyorum 5 dakika icerisinde vpn kulandigimi tespit ediyorlar