vpn olmadan ıp adresini baska ülkede gosterebilirmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Bir kac site var türkiyeden üye kabul olmuyor her türlü vpn denedim ama vpn algılaniyor yokmu kendimi baska ulkede göstermis gibi yapmak

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Aracı siteler var ama bence touch vpn ya da opera tarayıcısnın vpnsi ya da tor browser işini görür
tor browser direk başka ip den var olarak girdiğin bir site ama bu işlemde kişisel bilgilerini lütfen güvende tut

Üye
4 HİZMET YILI
Web browser vpnleri çalışmıyorsa protonvpn gibi masaüstü programları kullan. Çok ciddi servislerde hiçbir şeyin ip adresini gizleyemedigini görmüştüm. Ama internetin %99unu anonim kullanabilirsin vpnle

Üye
4 HİZMET YILI
Aracı siteler var ama bence touch vpn ya da opera tarayıcısnın vpnsi ya da tor browser işini görür
tor browser direk başka ip den var olarak girdiğin bir site ama bu işlemde kişisel bilgilerini lütfen güvende tut
ama site direk vpn algiliyor oyle bir sistem kurmuslarki her dedgini yaptim ama olmuyor site ıp adresin öz adres oldugunu nasil anlayabilir o lazim
Post automatically merged:

Web browser vpnleri çalışmıyorsa protonvpn gibi masaüstü programları kullan. Çok ciddi servislerde hiçbir şeyin ip adresini gizleyemedigini görmüştüm. Ama internetin %99unu anonim kullanabilirsin vpnle
Preimum vpn kulandim yine fayda etmiyor siteye kayit oluyorum 5 dakika icerisinde vpn kulandigimi tespit ediyorlar

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
ama site direk vpn algiliyor oyle bir sistem kurmuslarki her dedgini yaptim ama olmuyor site ıp adresin öz adres oldugunu nasil anlayabilir o lazim

Preimum vpn kulandim yine fayda etmiyor siteye kayit oluyorum 5 dakika icerisinde vpn kulandigimi tespit ediyorlar
Şimdi bu kullandığımız vpn adresleri aslında open yani sağlayıcısı üzerinde yazan vpnler. Sen sahte ip adresini google ile arttırsan zaten vpn sağlayıcın karşına gelir. Bundan kaçmak için özel proxylere başvurmanız lazım. Sabit ve gercek bir adresi işaret eden, internet aleminde folloş olmamış bir ip. Free bulmak imkansiz gibi bir şey. Sana önerim yabancı birini bulup rica et o sana bahsettiğin sitelerden hesap açsın.

Üye
4 HİZMET YILI
Şimdi bu kullandığımız vpn adresleri aslında open yani sağlayıcısı üzerinde yazan vpnler. Sen sahte ip adresini google ile arttırsan zaten vpn sağlayıcın karşına gelir. Bundan kaçmak için özel proxylere başvurmanız lazım. Sabit ve gercek bir adresi işaret eden, internet aleminde folloş olmamış bir ip. Free bulmak imkansiz gibi bir şey. Sana önerim yabancı birini bulup rica et o sana bahsettiğin sitelerden hesap açsın.
Özel proxy bipdigin site varmi ücretli olsun sorun degil

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ücretli proxyler var kanka onu denebilirsin. ben hiç kullanmadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
brave browserdeki tor'u kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sadece vpn diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
touch vpn diye bi makara var kanka cok kaliteli

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir kac site var türkiyeden üye kabul olmuyor her türlü vpn denedim ama vpn algılaniyor yokmu kendimi baska ulkede göstermis gibi yapmak
express vpn iyidir internette anonim gezmene yardımcı olur ve ip adresini de değiştirebilirsin vpn e göre biraz pahalı bir fiyatı var ama iş görür

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Var youtubeden bulas bilirsin vpn adreş değisikliği diye araştıra bilirsiniz teşekürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

nordvpn kullan tespit edilmez

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tarayıcı eklentisi olan vpnler etki etmiyorsa masaüstü uygulaması olarak kullanmayı deneyin. Bir de denemediyseniz brave tarayıcısında tor browser var gayet de başarılı.

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aklıma sadece proxy geldi free varmıdır bilmiyorum araştırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...