Gainer almamın sebebi yediğim halde kilo alamıyorum takviye yapmak istedim spor sonrası falan günde 2 kez kullanmayı planlıyorum. Şuan full body yapıyorum 2. ayda bölgesel geçmemi söyledi salondaki hoca ve 18 yaşındayım1 2 ayda çok bi değişim göremezsin minimum 3 ay ve beslenmene çok dikkat etmen lazım bu işin gövdesi beslenmeden geçer başlar başlamaz gainer almanda bi tık saçma olmuş zaten hızlı gelişeceksin onun yerine creatine bcaa gibi takviye suplementleri alabilirdin ama yinede iyi başka bi sorun olursa yazabilirsin. bide yaşın kaçtı ?
kas yorgunluğu azaltacak creatin bcaa almaya bak (ilerleyen dönemlerde)bölgesel çalışmalarında drop set yap o bolgeyi aklında hisset kas zihin uyumu değdiğimiz dengeyi sağlarsan daha etkili olur unutma zihin dur demediği sürece kaslar devam eder süreklilik göstermeye bakGainer almamın sebebi yediğim halde kilo alamıyorum takviye yapmak istedim spor sonrası falan günde 2 kez kullanmayı planlıyorum. Şuan full body yapıyorum 2. ayda bölgesel geçmemi söyledi salondaki hoca ve 18 yaşındayım
değişim görürden kastım çizgilerin belli olmasından bahsettim umarım dediğin gibi olur
teşekkürler usta bakalım kilo almaya odaklanacağız belki bir değişim hissederiz erkendenIsınmadan hızlı bi giriş yapma 2 ay bana erken geldi min 3/4 ay sürer diye düşünüyorum beslenme spor kadar önemli dkkt et düzenden şaşma bol şans
kilo alamazsan gainer kullanabilirsinteşekkürler usta bakalım kilo almaya odaklanacağız belki bir değişim hissederiz erkenden
evet yeşillik yemeye başlayıp et tavuk pilava ağırlık vermeye çalışacağım kilo almak içinsuplementler tabiki kullanılması gerekir ama bu sporun çoğu beslenme düzgün beslenmezsen ağırlık kaldırıp indirmekten başka hiç bir şey yapmamış olursun
gainer aldım şuan 1400 gramlık çilekli pazartesinden itibaren kullanmaya başlayacağım idman sonrası falan.kilo alamazsan gainer kullanabilirsin
çok iyi olur bulkdan sonra definasyona girmeyi unutma çizgiler belli olsunevet yeşillik yemeye başlayıp et tavuk pilava ağırlık vermeye çalışacağım kilo almak için
Post automatically merged:
gainer aldım şuan 1400 gramlık çilekli pazartesinden itibaren kullanmaya başlayacağım idman sonrası falan.
tamamdır usta çok sağ ol <3çok iyi olur bulkdan sonra definasyona girmeyi unutma çizgiler belli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?