Vücut yaparken progainerin faydası olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kesinlikle faydası oluyor 2020 yılında başladım spora ilk başta kendi kafama göre yapıyordum sonra arkadaşım bir proğrama ihtiyacım olduğunu söyledi progainere girdim gayette işime yaradı unutmadan söyleyim definasyonada girmeyi unutma :)
definasyona ne zaman girdin söyler misin
Post automatically merged:

önerilen dozda kullanman dahilinde gelişim naçizane olacaktır kardeşim.
spordan sonra ve önce ya da ekstra olarak yatmadan önce kullanmayı planlıyorum

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Spor salonuna yazıldım, üç gün oldu ve sıkı bir programım var. Şu anlık tamamen body yapıyorum, her yerim ağrıyor. 60 kiloyum, çok zayıfım ve bunun için progainer aldım. Bunun yardımı ile bir, iki ayda aynada bir değişim görebilir miyim iyi bir beslenme ile? Spor ile ilgilenen arkadaşlar, cevap verirse sevinirim.
Hocam 2 ayda gelişim görmezsin 4-5 ayda görürsün günlük 2 saat antreman yap çok fazla ayak çalışma ve birazda kilo al yağ oranını %15 oranına falan düşür eğer zaten yağ oranın dediğim yüzdelerde ise çok güzel bir vücuda sahip olursun 7-8 ayda , tabi genetiğinde çok önemi var koçlara falan söyle baksınlar genetiğin nasıl diye onlar nasıl olduğunu söylerler sana .

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Düzenli ve sık yemek yemek yardımcı oluyor. 182 boy ve 65 kg. Son 2 ayda falan 5 kilo aldım. Dambıl da aldım. Aç karnına doğru hareketlerle çalışmanın faydası oluyor. Gainer önermiyorum. Yemek yiyerek kilo alınmalı.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Pardon progainer nedir acaba?

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer yeterince iyi beslenip basıyorsan olur tabi etkisi ama önemli olan yaptığın antremanın hakkını vermek kanka kalori takibi yapmak falan gerisi boş iş bide protein protein protein.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk1, 2 ayda pek bir değişim göremesssin sen 5. veya 6 aydan sonra güzel bir vicut elde edersin umarım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yes, I will start eating greens and try to focus on meat, chicken and rice to gain weight.

I bought a gainer right now with 1400 grams of strawberries, which I will start using from Monday, after training or something.
green is green but red is red

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka faydalı ama sağlıklı kilo almazssın

Griler kayıp yalnızca siyah ve beyaz
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
düzenki ve aksatmadan kullanırsan kesinlikle faydasını görürsün ama onu ukllanıyorsun diye normal öğününden kısmaman gerekiyor ki faydasını göresin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spor salonuna yazıldım, üç gün oldu ve sıkı bir programım var. Şu anlık tamamen body yapıyorum, her yerim ağrıyor. 60 kiloyum, çok zayıfım ve bunun için progainer aldım. Bunun yardımı ile bir, iki ayda aynada bir değişim görebilir miyim iyi bir beslenme ile? Spor ile ilgilenen arkadaşlar, cevap verirse sevinirim.
İyi beslen ve protein tozu yap gerisi boş

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
3 aydan sonra faydasını görürsün fakat beslenmene çok dikkat etmen gerekir sağlıksız paketli ambalajlardan uzak dur yağ yerine kas koy.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum progainer kullanma reflex kullan veya HIQ kullan ben reflex ile 2 haftada 5 kilo aldım HIQ de suan kullanıyorum daha bitmedi.

Kesinlikle faydası oluyor 2020 yılında başladım spora ilk başta kendi kafama göre yapıyordum sonra arkadaşım bir proğrama ihtiyacım olduğunu söyledi progainere girdim gayette işime yaradı unutmadan söyleyim definasyonada girmeyi unutma :)
adam gainera girerken nası definasyona giricek en az 3 ay bulk yapması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sağlıklı beslenmek gibisi yok
bu işi sağlık için yapıyoruz gaza gelmek farklı zararlı olabilecek şeylere yönelmek yanlış bence

odaklanmak gereken sadece düzenli spora gitmek ve temiz beslenmek
bunu yapınca zaten elinde sonunda kendiliğinden sonuçlar gelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilk başlarda fazla başlamanı önrmem kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 2 ayda çok bi değişim göremezsin minimum 3 ay ve beslenmene çok dikkat etmen lazım bu işin gövdesi beslenmeden geçer başlar başlamaz gainer almanda bi tık saçma olmuş zaten hızlı gelişeceksin onun yerine creatine bcaa gibi takviye suplementleri alabilirdin ama yinede iyi başka bi sorun olursa yazabilirsin. bide yaşın kaçtı ?
hocam direk creatin biraz ağır gelir ilk sade yapsın dengeli beslenme önemli spor dediğin bol bol yemek bol bol çalışmaktır. ilk 1 ay fln vitamin almasına gerek yok eğer 55 kiloyu kaldırabiliyorsa protein tozu almasında sorun yok birde creatin kullanıcaksa saç dökümü olmaması gerekir çünkü creatin saç döker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...