Wallhack Kodlamasını Bilen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar.

Wallhack Veya Aimbot Fark Kodlamasını Bilen Var Mı ?
Bilen Varsa Yazsın.

Acil Lazım.

Bide wolftü Bypass Lazım (Kod Değil).
Program Halinde Bilen Varsa Yazabilir Mi ?

İYİ FORUMLAR :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
wolfütüy sallada guidedhackingde chams + aimbot wallhack falan dersleri var yazılı anlatımlar var

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
WallHack Veya Aimbot Yapmak İstediğin Oyunlara Göre Fark Değişir.
Ayrıca Wolftü Ölmüş Bir Oyundur , Ölmüş Oyunun Ne Hilesini Yapacaksın? Eğer Kendini Test Etmek İstiyor İsen XCode Türü Oyunlara Bak Ama İlla Wolftü Olacak Değil. Ama İstersen Wolftüde Yapabilirsin Orası Beni İlgilendirmez. İşin Özü Bypass İçin Çeşit Çeşit Programlar Var Sen Kaynak Olarak Ne İstiyorsun Onu Çözemedim.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar wall hack kodlaya bilen pubg veya esp veya cs de kodlaya bilen arkadaşlar instagramdan yaza bilirmi acil bir konu varda bilgili arkadaşlar yazsın instagram ozdemirenes3

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
WallHack Veya Aimbot Yapmak İstediğin Oyunlara Göre Fark Değişir.
Ayrıca Wolftü Ölmüş Bir Oyundur , Ölmüş Oyunun Ne Hilesini Yapacaksın? Eğer Kendini Test Etmek İstiyor İsen XCode Türü Oyunlara Bak Ama İlla Wolftü Olacak Değil. Ama İstersen Wolftüde Yapabilirsin Orası Beni İlgilendirmez. İşin Özü Bypass İçin Çeşit Çeşit Programlar Var Sen Kaynak Olarak Ne İstiyorsun Onu Çözemedim.
wolftü Ölmüş Olabilir Ama Ben Daha Yeniyim wolftü'den Başlayıp Dahada İlersini Hedefliyorum.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Guidede den bak bifde csgo ile basliyabilirsin(paste deil external) offsetler icin(pointer) hazedumper kullanabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilip Bilmeden Konuşmaya Mı Çalışıyorsun Anladım.
Derdin Yorum Kasmaksa Başka Yerde Yap.
Ben Sadece Nasıl Yapacağımı Sordum.
Kodluyorum.
Ama İlk Kez Wallhack Kodlayacam.Bilip Bilmeden Yorum Yapma !
Emin ol yorum kasmaya çalışıyor olsam 1,5 senede 300 mesajım değil 1000 mesajım olurdu.
Sadece amacını anlamak istedim bana "Kodlama biliyorum ama şu an tek tek yazmaya zamanım yok" veya "Kodalama biliyorum ama daha önce wh kodlamadım mantığını anlamaya çalışıyorum" gibi cevap verebilirdin.
Bilip bilmeden yorum yapmadım gerçekten dediğini anlamadım her oyunun wh veya aimbot kodları birbirinden farklı olabiliyor çünkü.
Amacım seni küçük duruma düşürmek veya kodlama bilmiyor diye ezmek değildi.
Biraz sakin ol dostum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...