Çözüldü Wallpaper Engine işlemci ya da ekran kartını yorar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sizce wallpaper engine islemci yada ekran kartini yorarmi?

Çözüm
Kullandığınız wallpapera göre işlemci ya da ekran kartı kullanım oranınız artacaktır. Videolu wallpaperlarda genelde işlemciniz artıyor. Bunu deneyimleyerek bakabilirsiniz.

Kontrol etmek için kendinize 2 adet wallpaper seçin 1 tanesi düz resim diğeri ise videolu olsun.

Görev yöneticisinden performans sekmesine gelin ve wallpaperları sırayla değiştirip kaynak tüketimlerine bakın. Bu sayede daha net ve kesin bir bilgi almış olursunuz.
Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum. Ne işlemci, ne ram, ne de ekran kartı yiyor. Rahatlıkla kullanabilirsin.

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Tabi biraz yorabilir ama öyle abartılacak kadar fazla değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hareketli olanları diyorsan yorar, sistemin iyiyse yap. Eğer ramin ve işlemcin ortalama durumdaysa boşuna görüntü için sistemini yavaşlatma.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kullandığınız wallpapera göre işlemci ya da ekran kartı kullanım oranınız artacaktır. Videolu wallpaperlarda genelde işlemciniz artıyor. Bunu deneyimleyerek bakabilirsiniz.

Kontrol etmek için kendinize 2 adet wallpaper seçin 1 tanesi düz resim diğeri ise videolu olsun.

Görev yöneticisinden performans sekmesine gelin ve wallpaperları sırayla değiştirip kaynak tüketimlerine bakın. Bu sayede daha net ve kesin bir bilgi almış olursunuz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...