Wallpaper lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamlar MemoryHackers ailesi.İyisinizdir umarım :) Şimdi isteğim bir adet profil fotoğrafı ve sitelerde imzam da kullanabileceğim bir banner tarzı bir şey.Yardımcı olabilecek varsa yorumlardan kendisine ulaşacağım.Detaylarını orada belirtirim.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum bilgisayarında kullanacaksan "Wallpaper Engine" adlı programı kullanmanı öneririm. İçerisinde sayısız arka plan fotoğrafı/videosu bulunmaktadır.
Diğer imza gibi şeyler için kullanacaksan sadece alttaki görseli verebilirim. Arka planda bunu kullanabilirsin. Üstünde biraz dokunuş yaparak şekillendirebilirsin. (Skyrim yazısını siyah bir kalem ile silebilirsin. Belli olmuyor, zamanında denemiştim.)
802364.jpg

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum bilgisayarında kullanacaksan "Wallpaper Engine" adlı programı kullanmanı öneririm. İçerisinde sayısız arka plan fotoğrafı/videosu bulunmaktadır.
Diğer imza gibi şeyler için kullanacaksan sadece alttaki görseli verebilirim. Arka planda bunu kullanabilirsin. Üstünde biraz dokunuş yaparak şekillendirebilirsin. (Skyrim yazısını siyah bir kalem ile silebilirsin. Belli olmuyor, zamanında denemiştim.)
Ekli dosyayı görüntüle 17776
Fotoğraf oldukça hoş hocam yalnız pek bir yeteneğim yok photoshop hakkında.Örnek veriyorum mesela attığın fotoğrafda sol tarafda avatarım ve nickim sağ tarafta sosyal medya hesaplarım olacak binevi senin imzandaki gibi.O yüzden yardım istedim benim yerime yapabilecek bir arkadaş var mı diye :)

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fotoğraf oldukça hoş hocam yalnız pek bir yeteneğim yok photoshop hakkında.Örnek veriyorum mesela attığın fotoğrafda sol tarafda avatarım ve nickim sağ tarafta sosyal medya hesaplarım olacak binevi senin imzandaki gibi.O yüzden yardım istedim benim yerime yapabilecek bir arkadaş var mı diye :)
Buna ve Buna tıklayarak bakabilirsin. Eğer hoşuna giderse orada ki arkadaşlara ulaşabilirsin.
Ekstra olarak @Crystal diye bir arkadaşımız daha var. Bu işte baya başarılıdır. Belki sana yardımcı olabilir.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 17776
Teşekkürler, Sizin Sayenizde Bende Kendime Bu Görselden Bir İmza Yaptım :)

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
indir.jpg

Bence bu güzel... Ama sen bilirsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...