Walpaper Engine Sorun !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hepinize selamün aleyküm gencolar walpaper engine dll hatası veriyor çözümünü bilen lütfen söylesin pc win10

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
a.selam ***** mi yoksa satın mı aldın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
8 tllik bi durumumu yok dalgamı geçiyorsun hocam ne maddi durumu 8 tl veremiyecekse zaten bu işlere hiç kalkışmasın
Bu İş Derken Onunla Paranın Ne Alakası Var Çok Geride Kalmışsın KaRDEŞİM K.bakma Çocuk Küçükdür Parası Yoktur Babası Da Para Vermiyorsa ne yapsn

▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu İş Derken Onunla Paranın Ne Alakası Var Çok Geride Kalmışsın KaRDEŞİM K.bakma Çocuk Küçükdür Parası Yoktur Babası Da Para Vermiyorsa ne yapsn
Dostum sizin anlamadığınız şu cr4ck yaygınlaştıkça oyun ortamı geriliyor adamlar gelir kazanamıyor 8 tllik bir mebla okadarda büyük değil çocuğumuz yerde görse sevinmez artık dolar aldı başını gidiyor tl değer kaybediyor ben 8 tl ile almasıın tavsiye ettim arkadaşa durumum yok dedi diyecek birşeyim yok uzatma

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum sizin anlamadığınız şu cr4ck yaygınlaştıkça oyun ortamı geriliyor adamlar gelir kazanamıyor 8 tllik bir mebla okadarda büyük değil çocuğumuz yerde görse sevinmez artık dolar aldı başını gidiyor tl değer kaybediyor ben 8 tl ile almasıın tavsiye ettim arkadaşa durumum yok dedi diyecek birşeyim yok uzatma
Uzatma Derken Hayırdır Görüşümü Belirttim Sıkıntın Varsa Reportlarsn.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hata da çıkan dll yi googleye yaz indir system32 ye at yine hata verirse o dllyi at hatalar bitene kadar çıkan tüm dll dosyalarını indir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
directx ve mic. visual sürümlerini kur windows 10 AIO yaz nete çıkar knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...