Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar arkadaşlar bu oyun nasıldır vakit harcanır mı hilesi vs var mıdır? hileli mi hilesiz mi eğlencelidir bilenler bi aydınlatabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Oyunda bolca hileci görmek mümkündür, hele ki tank modunda, görüş olmadan uzaklardan mermi yiyip ölüyorsan bil ki karşı hiledir. Hilesiz hileliye göre zevksizdir.
Uzun zaman uçaklarını oynadım tank modunu az oynadım ama sardımmı cok iyi sarıyor. Hilesiz olarak oynadım ben. Bi kaç gün oyna sıkılmazsam premium üyelik yap %50 daha hızlı gelişirsin
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar oyunu indirdim denedim aslında gayet eğlenceli ama ya adamlar çok pro ya da ben lowum uçak modu oynuyorum 1 2 uçak düşürebiliyorum onun da 1 bot oluyor araştırdım hile için ama nasıl bir oyunsa piyasada 1 tane bile hilesi yok
hocam bu oyunda çok pro olmadan yüksek killler almak cok zor. Oyunda çok fazla detay var her güncelleme de oyundaki bayrak uçak özellikleri değişebiliyor. Kısacası çok teferruatlı bi oyun çok iyi araştırmak istiyor pro olmak için.
Normal Oyna kanka Neden şu an hile Yoktur Onun için en son oyuncu sayısı azaldı diye biliyorum yanlış bilmiyorsan veya çoğalmış olabilir tekrar bilmiyorum Kış geldi ya