Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka hileyle pingin bir alakası olduğunu düşünmüyorum internetine bağlanan diğer kullanıcılardan dolayı oluşan bir sorundur bu tarz oyunlara girdiğin zaman modeminin wifi özelliğini kapatıp ethernet kablosundan bağlanmanı öneririm
kanka hileyle pingin bir alakası olduğunu düşünmüyorum internetine bağlanan diğer kullanıcılardan dolayı oluşan bir sorundur bu tarz oyunlara girdiğin zaman modeminin wifi özelliğini kapatıp ethernet kablosundan bağlanmanı öneririm
Biraz araştırma yaptım shadow ban diye geçiyormuş eşleştirmeye sokmuyor bilerek server o yüzden hile kullanmadım dedim zaten internete bağlanan başka bi cihaz yok ve oyunu çok rahat oynuyordum
Dostum 200 ms'te kalıyorsa shadow ban yemişsindir.Hiçbir şekilde maça sokmuyor seni Genelde hile açarsan veya report yersen yapıyor.Çözümü yok şu an için bildiğim kadarıyla.Forumlarda 5 gün sonra açıldığını söyleyenler var beklemedeyiz.