Web Sayfasını İndrime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şimdi ben bir web sayfasını indirmek istiyorum internetsiz girip oraya bakmak için bir yazı yazıyor ama sorun şu ki bu yazı gerçekte o sitede yok yani yazıldı ama önizlemede başkasına göstermek için o önizleme sayfasını indirebilir miyim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam şimdi bir sayfaya yazı yazdım bunu sayfaya kaydetmeden önce başkalarına danışmak istiyorum yazı yazdığınızda önizleme kısmı var ya ona tıkladım sadece ben görebiliyorum işte o sayfayı indirip arkadaşlarıma göstermek istiyorum

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Siteyi sağ tıkla ve farklı kaydet seç ve bir klasöre kopyala. Evde açmak istediğin sayfanın üstüne çift tıkla, açılacaktır. Farklı tarayıcılar, farklı şekilde kopyalar sayfaları. İE kullanıyorsan, İnternet kafe dede İE ile kopyala. Firefox ve Chrome arasında fark yok. İsimlerin çakışmamasına dikkat et. Aynı isimli iki kopya, birbirlerinin üstüne yazar.

Veya "httrack website copier" programını indir web sayfalarını indirip istediğiniz şekilde offline dolaşın.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Siteyi sağ tıkla ve farklı kaydet seç ve bir klasöre kopyala. Evde açmak istediğin sayfanın üstüne çift tıkla, açılacaktır. Farklı tarayıcılar, farklı şekilde kopyalar sayfaları. İE kullanıyorsan, İnternet kafe dede İE ile kopyala. Firefox ve Chrome arasında fark yok. İsimlerin çakışmamasına dikkat et. Aynı isimli iki kopya, birbirlerinin üstüne yazar.

Veya "httrack website copier" programını indir web sayfalarını indirip istediğiniz şekilde offline dolaşın.

hocam aslında oldu ama linke girenlerde çok garip şekilde çıkıyor bunun için bir şey yapabiliyor muyuz normal benim kaydettiğim şekilde olmuyor yazılar iç içe girmiş falan

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Max sitenin html ini ve css ini indirirsin. Php dosyaları script falan gelmez...

Üye
8 HİZMET YILI
SAYFAYI ındırsen bıle zaten o ankı ınternetın baglıyken kı sıteyı ceker yanı sıteyı guncel olarak goremessın

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI

ayn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...