Paran yoksa kanka para kazanamasın blogger site kur emek verirsen özgün içerikler yaparsan emeğinin karşılığını elbet bir gün alırsın
.com lu site alman gerek güzel bir site açmak istiyorsan sitede ne yapacaksın içeriğin ne onu belirle özgün olmak şartı ile
Emekle kazanırsın emeksiz para alamazsın.
Paran yoksa kanka para kazanamasın blogger site kur emek verirsen özgün içerikler yaparsan emeğinin karşılığını elbet bir gün alırsın
.com lu site alman gerek güzel bir site açmak istiyorsan sitede ne yapacaksın içeriğin ne onu belirle özgün olmak şartı ile
Emekle kazanırsın emeksiz para alamazsın.
İyi günler hocam şu devirde blog dan yazıdan para kazanmak eskiye nazaran zor ama eğer birikmiş 2000 3000 lira paran varsa proje sitesi açabilirsin maç sitelerinde fazlasıyla para var 300 400 lira aylık seo ya versen yeni sezonda aylık gelirin 1000 2000 lira çok rahat olur
Post automatically merged:
Aynı zamanda hiç bir şey bilmeden para kazanamazsın biraz tecrübe kazan
hiçbirşey bilmiyorum diyorsun ve param yok diyorsan zaten kazanamassın hiç ugraşma git tecrübe kazan php html flan ögren herşey tecrübedir ben 2014 den beri sanaldayım herşeyin tecrübe ile oldugunu net bir şekilde söyliyebilirim. Şükürler Olsun Şuan Güzel Kazanıyorum ama unutma ki başarabilirsin bizlerde hiçbirşey bilmiyorduk sadece ugraşa ugraşa proje geliştire geliştire ögrendik ve emrah yükselin bu sözüne katılıyorum kodlaya kodlaya göl olur sormak istedigin birşey olursa sorabilirsin iyi formlar