web site kurarak para kazanmak istiorum nasıl yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Paran yoksa kanka para kazanamasın blogger site kur emek verirsen özgün içerikler yaparsan emeğinin karşılığını elbet bir gün alırsın
.com lu site alman gerek güzel bir site açmak istiyorsan sitede ne yapacaksın içeriğin ne onu belirle özgün olmak şartı ile
Emekle kazanırsın emeksiz para alamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tmmda blooger .ml yaptım icerik yapamadım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ufaktan başla kazandıkça siteni geliştirirsin

Genel
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Paran yoksa kanka para kazanamasın blogger site kur emek verirsen özgün içerikler yaparsan emeğinin karşılığını elbet bir gün alırsın
.com lu site alman gerek güzel bir site açmak istiyorsan sitede ne yapacaksın içeriğin ne onu belirle özgün olmak şartı ile
Emekle kazanırsın emeksiz para alamazsın.

blogger de seo olarak pek avantaj sahibi olamaz wordpress kurarak siteye görsel şeyler cıkartabilir ekstra özellikler ile kazanç sağlar

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyi günler hocam şu devirde blog dan yazıdan para kazanmak eskiye nazaran zor ama eğer birikmiş 2000 3000 lira paran varsa proje sitesi açabilirsin maç sitelerinde fazlasıyla para var 300 400 lira aylık seo ya versen yeni sezonda aylık gelirin 1000 2000 lira çok rahat olur
Post automatically merged:

Aynı zamanda hiç bir şey bilmeden para kazanamazsın biraz tecrübe kazan

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hiçbirşey bilmiyorum diyorsun ve param yok diyorsan zaten kazanamassın hiç ugraşma git tecrübe kazan php html flan ögren herşey tecrübedir ben 2014 den beri sanaldayım herşeyin tecrübe ile oldugunu net bir şekilde söyliyebilirim. Şükürler Olsun Şuan Güzel Kazanıyorum ama unutma ki başarabilirsin bizlerde hiçbirşey bilmiyorduk sadece ugraşa ugraşa proje geliştire geliştire ögrendik ve emrah yükselin bu sözüne katılıyorum kodlaya kodlaya göl olur :) sormak istedigin birşey olursa sorabilirsin iyi formlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...