Süper Üye
Başlıkdan gördüğünüz gibi web sitesi kurmak istiyorum sizce nasıl web sitesi kurabilirim bütün önerilerinize açığım
mesela aklında ne var, yardımcı olayım, wix godady wordpress gibi sitelerde hazır mı yapmak istiyorsun ?
Post automatically merged:
yoksa baştan sona kendin yapmak için önerimi istiyorsun açıkca yazarmısınız ?
peki bilginiz varmı ?muhtemelen kendim yapmayı düşünüyorum
bence şöyle yapın nasıl olsa bir miktar ücret çıkıcak ve fazla para vermeden wordpress ten sitenizi yapın ve bir satın alım gerçekleştirdiğiniz de sitenizi ücretsiz taşıyıp .com veya .net gibi domainleri getirebilirsin sonuna ama ben kendim yapmak istiyorum derseniz bilmiyorum sizin kararınız internette yayınlamakla ilgili abartı bir fiyat alırsınız. ve yayınlamak istemezsiniz. geçen seneye göre bu sene daha fazla ücret istiyor.
fikir ben size şöyle verebilirim şimdi wordpress te biliyorsanız eğer bi sürü puligin v e temalar var ? şimdi o temaları teker teker deneyerek site temanıza göre bir fikir bulma şansınız olur. hatta ne şansı aklınızda birden fazla fikir oluşabilir.peki tamam ben bi şekilde yaparım siteyi amma velakin fikir lazım bulamıyorum
html, php , css , c sharp gibi bir kodlamaya ihtiyacınız var. yok ise hazır yapmanızı tavsiye ederim.
fikir ben size şöyle verebilirim şimdi wordpress te biliyorsanız eğer bi sürü lugin v e temalar var ? şimdi o temaları teker teker deneyerek site temanıza göre bir fikir bulma şansınız olur. hatta ne şansı aklınızda birden fazla fikir oluşabilir.
yurtdışı lokasyonlu film sitesi açın ama sakın yerel film paylaşmayın benim aklımda bu var fakat vaktim yok.
benim sevdiğim bir site vardır LOG biliyormusunuz bilmem ama bir bakmanız lazım googleye LOG diye aratırsanız türkiyenin en sevilen magazin oyun gamer ama siyaset olmayan bir blog- web sitesidir buna benzer birşey yaparsanız çok güzel ve hoş bir de tema eklerseniz wordpress ten çıkmanıza gerek kalmaz ersin çakı web sayfası gibi.peki kardeşim ben hazır yapıcamda fikir veririmsin yani oyunmu olsun habermi olsun öyle bir fikir verirmisin
fikir güzel ve aklımda ama onu sonraki zamanlarda yapmayı düşünüyorum
ben belirtmiştim ama siz söyleyince daha bilgilendi arkadaşGo Daddy ile kendi profesyonel web sitenizi 10 dakikada kurabilirsiniz . Şaka şaka gerçekten çok iyi site çok kolay site hazırlayabilirsin ancak satış sitesi felan yapacaksan onun için ayrı sistem lazım basit siteler için ideal .
Konu yorumlarını okumam genelde , o yüzden görmemiş olmam normaldir başkalarının yorumlarının fikirlerimi etkilemesine izin vermiyorum böylece genelde ön yargı olmuyor vs vs .ben belirtmiştim ama siz söyleyince daha bilgilendi arkadaş![]()