websitesi kurmak istiyorum fikir verirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başlıkdan gördüğünüz gibi web sitesi kurmak istiyorum sizce nasıl web sitesi kurabilirim bütün önerilerinize açığım

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
mesela aklında ne var, yardımcı olayım, wix godady wordpress gibi sitelerde hazır mı yapmak istiyorsun ?
Post automatically merged:

yoksa baştan sona kendin yapmak için önerimi istiyorsun açıkca yazarmısınız ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mesela aklında ne var, yardımcı olayım, wix godady wordpress gibi sitelerde hazır mı yapmak istiyorsun ?

yoksa baştan sona kendin yapmak için önerimi istiyorsun açıkca yazarmısınız ?

muhtemelen kendim yapmayı düşünüyorum eğer yapamaz isemde wordpresslen kururum

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
bence şöyle yapın nasıl olsa bir miktar ücret çıkıcak ve fazla para vermeden wordpress ten sitenizi yapın ve bir satın alım gerçekleştirdiğiniz de sitenizi ücretsiz taşıyıp .com veya .net gibi domainleri getirebilirsin sonuna ama ben kendim yapmak istiyorum derseniz bilmiyorum sizin kararınız internette yayınlamakla ilgili abartı bir fiyat alırsınız. ve yayınlamak istemezsiniz. geçen seneye göre bu sene daha fazla ücret istiyor.

bakın tamamen sizin adınıza konuştum başkaları beni yanlış anlamadan yazımı okurlarsa sevinirim sadece arkadaş için bir kaç bilgi verdim linç etmenize gerek yok

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence şöyle yapın nasıl olsa bir miktar ücret çıkıcak ve fazla para vermeden wordpress ten sitenizi yapın ve bir satın alım gerçekleştirdiğiniz de sitenizi ücretsiz taşıyıp .com veya .net gibi domainleri getirebilirsin sonuna ama ben kendim yapmak istiyorum derseniz bilmiyorum sizin kararınız internette yayınlamakla ilgili abartı bir fiyat alırsınız. ve yayınlamak istemezsiniz. geçen seneye göre bu sene daha fazla ücret istiyor.

peki tamam ben bi şekilde yaparım siteyi amma velakin fikir lazım bulamıyorum

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
html, php , css , c sharp gibi bir kodlamaya ihtiyacınız var. yok ise hazır yapmanızı tavsiye ederim.

peki tamam ben bi şekilde yaparım siteyi amma velakin fikir lazım bulamıyorum
fikir ben size şöyle verebilirim şimdi wordpress te biliyorsanız eğer bi sürü puligin v e temalar var ? şimdi o temaları teker teker deneyerek site temanıza göre bir fikir bulma şansınız olur. hatta ne şansı aklınızda birden fazla fikir oluşabilir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
yurtdışı lokasyonlu film sitesi açın ama sakın yerel film paylaşmayın benim aklımda bu var fakat vaktim yok.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
html, php , css , c sharp gibi bir kodlamaya ihtiyacınız var. yok ise hazır yapmanızı tavsiye ederim.

fikir ben size şöyle verebilirim şimdi wordpress te biliyorsanız eğer bi sürü lugin v e temalar var ? şimdi o temaları teker teker deneyerek site temanıza göre bir fikir bulma şansınız olur. hatta ne şansı aklınızda birden fazla fikir oluşabilir.

peki kardeşim ben hazır yapıcamda fikir veririmsin yani oyunmu olsun habermi olsun öyle bir fikir verirmisin

yurtdışı lokasyonlu film sitesi açın ama sakın yerel film paylaşmayın benim aklımda bu var fakat vaktim yok.

fikir güzel ve aklımda ama onu sonraki zamanlarda yapmayı düşünüyorum

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
peki kardeşim ben hazır yapıcamda fikir veririmsin yani oyunmu olsun habermi olsun öyle bir fikir verirmisin

fikir güzel ve aklımda ama onu sonraki zamanlarda yapmayı düşünüyorum
benim sevdiğim bir site vardır LOG biliyormusunuz bilmem ama bir bakmanız lazım googleye LOG diye aratırsanız türkiyenin en sevilen magazin oyun gamer ama siyaset olmayan bir blog- web sitesidir buna benzer birşey yaparsanız çok güzel ve hoş bir de tema eklerseniz wordpress ten çıkmanıza gerek kalmaz ersin çakı web sayfası gibi.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Go Daddy ile kendi profesyonel web sitenizi 10 dakikada kurabilirsiniz . Şaka şaka gerçekten çok iyi site çok kolay site hazırlayabilirsin ancak satış sitesi felan yapacaksan onun için ayrı sistem lazım basit siteler için ideal .

Son düzenleme:
Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Go Daddy ile kendi profesyonel web sitenizi 10 dakikada kurabilirsiniz . Şaka şaka gerçekten çok iyi site çok kolay site hazırlayabilirsin ancak satış sitesi felan yapacaksan onun için ayrı sistem lazım basit siteler için ideal .
ben belirtmiştim ama siz söyleyince daha bilgilendi arkadaş :D

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Eğer bütçen yoksa film sitesi tarzı büyük işlere kalkışma rekIam verdirtmeden sağlam kaynakların ya da yazılımın olmadan piyasada hiçbir şey yapamazsın. Eğer yazılım bilgin varsa çoklu araç sitesi yaparak ufak kazançlar elde edersin ondan sonra ufak bütçe ile kendine blog açabilirsin ya da hakim olduğun bir alanda ticarete dönüştürebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...